VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRENCİ DURAĞINDA ŞÜPHELİ ÇANTA PANİĞİ

3 Ekim 2021

...............................................................

Bolu’da Üniversite öğrencilerinin kullandığı Merkez Otobüs durağının ortasına bırakılan bir valiz ve sırt çantası paniğe neden oldu.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin çeşitli bölümlerine kayıtlarını yaptıran ve hafta sonu Bolu’ya gelen yüzlerce üniversite öğrencisinin kullandığı merkez otobüs durağında şüpheli valiz paniği yaşanırken, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görev yapan sivil polisler valizin bulunduğu bölgeye hemen güvenlik şeridi çekerek, bölgeye öğrencilerin yaklaşmaması için tedbir aldı.

"SIRAYA GİRMEK İÇİN VALİZİMİ VE SIRT ÇANTAMI OTOBÜSÜN ÖNÜNE KOYDUM"

Bu işlemler sürerken, yaklaşık 20 dakika sonra valizin ve sırt çantasının sahibi ortaya çıktı. İsminin açıklanmasını istemeyen BAİBÜ öğrencisi; “Ben İzmirliyim orada böyle bir şey görmedim. Halk otobüsünün şoförü aracın kalkmasına daha çok zaman var demesi üzerine, Bolu Kart çıkartmak için sıraya girmek için valizimi ve sırt çantamı otobüsün önüne koydum. Bunda korkulacak bir şey yok ki. Ben olsaydım, sahipsiz olan çantayı alıp bir kenara koyardım, hiç de korkmazdım” açıklaması şaşkınlık yaratırken, genç öğrencinin kimlik kontrolünün yapılmasının ardından, ekipler tarafından valizi, sırt çantası ile ekip otosuna bindirilerek şubeye götürüldü.

"İLK DEFA BÖYLE BİR OLAY GÖRÜYORUZ"

Birçok üniversite öğrencisi; “İlk defa böyle bir olay görüyoruz. Çok heyecanlandık” diyerek, cep telefonlarıyla gelişmeleri kayda aldılar. Kısa sürelide olsa, şüpheli valiz olayı heyecanlı dakikalara neden oldu. Şüpheli valizin olduğu otobüs duraklarının karşısında bulunan kız yurdundaki öğrenciler, gelişmeleri cep telefonlarına kaydettiler.

Haber: Kasım ŞAHİN

  • ÖĞRENCİ DURAĞINDA ŞÜPHELİ ÇANTA PANİĞİ
  • ÖĞRENCİ DURAĞINDA ŞÜPHELİ ÇANTA PANİĞİ
  • ÖĞRENCİ DURAĞINDA ŞÜPHELİ ÇANTA PANİĞİ
  • ÖĞRENCİ DURAĞINDA ŞÜPHELİ ÇANTA PANİĞİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.