VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA VAKA SAYISINDA KORKUNÇ ARTIŞ

2 Ekim 2021

.............................................................

Bolu’da vaka sayıları her geçen gün ciddi oranda artarken son açıklanan tabloda kentteki pozitif vaka sayısı 18-24 Eylül arası 100 binde 400.89 olarak açıklandı. Bolu’nun kapanmaların ve tedbirlerin uygulandığı dönemlerden daha çok vaka sayısına ulaşması endişe yarattı.

Sağlık Bakanlığı tarafından her hafta açıklanan Türkiye genelindeki vaka sayılarının yer aldığı harita da Bolu’daki vaka sayısı yine artış gösterdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın paylaştığı haritaya göre Bolu’daki 18-24 Eylül tarihleri arasındaki pozitif vaka sayısı 100 bin kişide 400.89’a ulaştı. Geçtiğimiz hafta 11-17 Eylül arasında 310.99 olan vaka sayısının gün geçtikte tırmanışa geçmesi endişe yarattı. Koronavirüs tedbirlerinin üst düzeyde olduğu ve kapanmaların yaşandığı dönemden bu yana kentteki pozitif hasta sayısı en yüksek seviyelere çıktı. Bolu, son açıklanan tabloyla birlikte vaka sayısı en çok artan iller arasında da yerini aldı.

NİHAİ ÇÖZÜM AŞI

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “18-24 Eylül arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz, Zonguldak, Kırşehir, Düzce, Bursa, Bolu, Kars, Bartın, Kütahya, Kocaeli, Bilecik. Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız. Nihai çözüm aşı! Tedbirler vazgeçilmez” dedi.

2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    2 Ekim 2021 • 10:40
    Eee tabi gerede panayırı düğünler milletin umursamazlığı olacağı buydu geçmiş olsun bolum
  • Zeynep
    3 Ekim 2021 • 12:42
    Valla okullar yaptı cocuklar istiklal marsi da dio dıpe carsı ana baba gunu TORENLER zaten bası cekıyor sonumuz hayır olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.