VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜNER MUDURNU'YA ÇIKARTMA YAPTI

29 Eylül 2021

.......................................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Mudurnu ilçesinde taziye ziyaretlerinde bulunup, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde incelediler.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’e Mudurnu ziyaretinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Zengin, İlhami Akça, Ufuk Karadağ, Mudurnu İlçe Başkanı Hüseyin Yağın, Mudurnu Kadın Kolları Başkanı Fatma Cantürk Pekcan, İl Genel Meclis Üyeleri Salih Şener ve Yusuf Mintaş ile ilçe teşkilatı eşlik etti. Başkan Güner, ilk olarak ilçe binasında partililerle bir araya geldikten sonra Mudurnu Halk Eğitim Merkezi ile Dumlupınar İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

CENAZE TÖRENİNE KATILDILAR

AK Parti heyeti eğitim kurumu ziyaretlerinin ardından Bolulu iş insanı Murat Yerlikaya’nın vefat eden babası Mehmet Yerlikaya’nın Beyderesi Köyü'ndeki cenaze törenine katıldı. İl Başkanı Suat Güner ve beraberindekiler daha sonra CHP Mudurnu İlçe Başkanı Sami Özdemir ve eşi Aynur Özdemir'e geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden kızları Sezin Özdemir'in vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu.

“MUDURNU GİRİŞ YOLU YAKIN ZAMANDA TAMAMLANACAK”

Güner ve beraberindeki heyet son olarak Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından ilçenin girişinde yürütülen asfalt çalışmalarını bir süre takip etti. Karayolları ekipleri ile sohbet eden Başkan Güner, kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi. Burada açıklamalarda bulunan Güner, “Mudurnu ilçemizin girişindeki bölünmüş yolun bu tarafı bozuk olması nedeniyle bir süredir kapalı idi. Ulaşım diğer taraftan tek gidiş-geliş şeklinde sağlanıyordu. Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde bozuk yolun asfaltlanmasına karar verildi ve ekipler çalışmalarına hemen başladı. 1.8 kilometrelik yol çok yakın zamanda tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Ayrıca ilçe merkezine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi bağlantı yolu da aynı şekilde asfaltlanacak. Mudurnululara ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

  • GÜNER MUDURNU'YA ÇIKARTMA YAPTI
  • GÜNER MUDURNU'YA ÇIKARTMA YAPTI
  • GÜNER MUDURNU'YA ÇIKARTMA YAPTI
  • GÜNER MUDURNU'YA ÇIKARTMA YAPTI
1 yorum yapılmış
  • brahim
    29 Eylül 2021 • 10:11
    Büyük başarı 20 yılda
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.