VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

5 YAŞINDAKİ MİNİK KIZ KABUSU YAŞADI..

29 Eylül 2021

...................................................

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde, komşularının köpeğinin saldırısına uğrayarak başından yaralandıktan sonra tedavisi için Bolu’ya sevk edilen 5 yaşındaki Alaz İkra İlhande'nin kopmak üzere olan kulağına 300 dikiş atıldı. 

Olay, Akçakoca ilçesi Orhangazi Mahallesi Hamam Caddesi'nde meydana geldi. Sahibinin elinden kaçan ‘Danua’ cinsi köpek küçük kıza saldırdı. Çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılan küçük kız kanlar içerisinde kaldı. Olay yerine gelen 112 Acil ambulansı ile önce ilçe devlet hastanesine ardından da Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen minik Alaz ameliyata alındı. 4 saat süren ameliyatın ardından küçük kızın kopmak üzere olan kulağına 300 dikiş atıldı. 

KOMŞULARIM OLMASAYDI KIZIM YAŞAMAYABİLİRDİ

Olay sonrası Alaz’ın babası Sinan İlhande kızına saldıran köpeğin sahibinden şikayetçi oldu. Kızının psikolojik olarak saldırıdan çok etkilendiğini vurgulayan Sinan İlhande, “Orada komşularım olmasaydı, kızım yaşamayabilirdi. En büyük hasar kulağında. Plastik cerrahide 4 saat müdahale ile ameliyat gerçekleşti. Karşı taraftan şikayetçiyim. Buradan kızım sağlıklı şekilde çıktıktan sonra adalet çerçevesinde girişimlerde bulunacağım. Benim başıma geldi, başkasının başına gelmesin. Canımdan can gitti. Kızımın ameliyatta olduğu 4 saat bana 40 yıl gibi geldi. Köpek tehlikeli bir tür ve başkalarının çocuğuna zarar gelmemesi için sahibinin elinden alınarak, barınağa verilmesi amacıyla girişimde bulunacağım” dedi.

  • 5 YAŞINDAKİ MİNİK KIZ KABUSU YAŞADI..
  • 5 YAŞINDAKİ MİNİK KIZ KABUSU YAŞADI..
2 yorum yapılmış
  • nemelazm
    30 Eylül 2021 • 00:35
    geçmiş olsun öncelikle de düzce den hasta neden bolu ya sevk ediliyor. madem bir halta yaramıyor düzcenin hastaneleri kapatılsın. zaten tüm hastaları bolu da
  • insanhaklar
    7 Kasım 2021 • 15:57
    Her yer sahipli sahipsiz köpeklerle doldu. ama bu konuda ne bir profesör ne bi uzman açıklama yapamıyor. hep adına hayvansever debilen konu hakkında hiç bir okulu okumamış, hiçbir yetkisi, uzmanlığı olmayan insanlar konuşuyor. bilmeyen halk bunların süslü yalanlarına kanıp bunları ciddiye alıyor. öte yandan bilim adamları ise gerçekleri söylediğinde linç edileceği için bu konuda konuşmaktan korkuyorlar. Allah sonumuzu hayır etsi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.