VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EMNİYET MÜDÜRÜ AKSOY SAHAYA İNDİ

28 Eylül 2021

...........................................................................

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentin en işlek caddesinde drone destekli koronavirüs denetimleri sıklaştırıldı, maske denetimi yapıldı. Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy da denetimlere katıldı.

Koronavirüs vakalarının önüne geçmek için denetimleri sıklaştıran İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, maske ve mesafe kontrolü yaptı.

Ekipler anons yaparak, “Koronavirüs salgınıyla mücadelemiz devam ediyor. Sizlerin toplumumun sağlığı için lütfen maskelerimizi ikametlerimiz dışındaki her yerde ağız ve burunu kapatacak şekilde kullanmaya özen gösteriniz. Duyarlılığınız için teşekkür eder, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü olarak iyi günler dileriz” ifadelerini kullandı.

MASKESİ OLMAYANLARA MASKE VERİLDİ

Denetimler sırasında maske takmayan vatandaşlar tek tek uyarıldı. Maskesini burnunun altında ya da çenesinin altında tutan vatandaşlardan, maskelerini burunlarını kapatacak şekilde takmaları istendi. Aynı zamanda maskesi olmadığını belirten vatandaşlara, polis ekipleri yanlarında getirdikleri maskelerden verdi.

MÜDÜR AKSOY DENETİMLERDE

Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy da denetimler sırasında cadde üzerinde incelemede bulundu. Aksoy, denetimlere katılan polislere kolaylıklar diledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.