VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KORONAVİRÜSE YAKALANAN HEMŞİREDEN SESLENİŞ

25 Eylül 2021

...................................................................

Bolu’da, aşılarını yaptırdıktan sonra korona virüse yakalanan ve hastalığı evinde atlatan Hemşire İsmail Hakkı Kaya, cep telefonuyla çektiği videoda aşı olun çağrısında bulundu. Kaya, “Yoğun bakımda oksijen desteği alarak sizlere sesleniyor da olabilirdim. Ancak bunun tek bir sebebi var o da zamanı geldiğinde aşımı olmuş olmam” dedi

Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde hemşire olarak çalışan İsmail Hakkı Kaya, rahatsızlanmasının ardından test için gittiği hastanede korona virüs pozitif çıktı. Korona virüse yakalanmadan önce aşılarını yaptıran Kaya, tedavi sürecini evinde geçirmeye başladı. Kaya, evinde geçirdiği tedavi sürecinin 10’uncu gününde cep telefonuyla video çekerek vatandaşlara aşı olun çağrısında bulundu.

“EVDE OLMAMIN TEK SEBEBİ AŞI OLMAM”

Aşı sayesinde videoyu yoğun bakımda değil evinde çekebildiğini söyleyen İsmail Hakkı Kaya, “Merhaba. Ben Hemşire İsmail Hakkı Kaya. Sizlere Kovid pozitif 10’uncu günümden sesleniyorum. Çok şükür bu videoyu evimden çekebiliyorum. Yoğun bakımda oksijen desteği alarak sizlere sesleniyor da olabilirdim. Ancak bunun tek bir sebebi var o da zamanı geldiğinde aşımı olmuş olmam. Geçmişte olduğu gibi bugünümüzde de salgın hastalıklardan aşıyla korunacağız. Gelin sizler de zamanınız geldiğinde aşınızı eksiksiz bir şekilde olun. Hem kendimizin hem toplumun sağlığı için hem de çocuklarımızın geleceği için aşılarımızı olalım. Aşı olalım, sağlıklı kalalım” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.