VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZKALEM'DEN EROTİK SHOP TEPKİSİ

25 Eylül 2021

..............................................................

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, İzzet Baysal Caddesine ruhsatız açılan ve Bolu Belediyesi tarafından mühürlenen Erotik Shop’a tepki verdi. Tepki gösteren vatandaşlara teşekkür eden Özkalem, “Annelerimizin, kız kardeşlerimizin kullandığı, izzet baysal caddesi üzerinde tabelası alenen asılı halde olan adını bile telafuz etmek istemediğimiz iğrenç işyerinin açılması ne demek?” ifadelerini kullandı.

Bolu’nun en işlek caddelerinden olan İzzet Baysal Caddesi üzerinde açılan Erotik Shop birçok kişinin tepkisine sebep oldu. Açıldığı andan itibaren kısa sürede çığ gibi büyüyen tepkilerden bir tanesi de Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem’den geldi. Bolu içerisinde böyle şeylere alışık olunmadığını söyleyen Özkalem, aynı zamanda tepki gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

“BU İĞRENÇ İŞYERİNİ AÇMAK NE DEMEK?”

Özkalem, “Şehir merkezinin göbeğinde, On binlerce vatandaşımızın ulaşımı sağladığı, annelerimizin, kız kardeşlerimizin kullandığı, izzet baysal caddesi üzerinde tabelası alenen asılı halde olan adını bile telafuz etmek istemediğimiz iğrenç işyerinin açılması ne demek? Gözlerimizle görmesek inanmazdık. Birileri bizleri mi sınıyor? Bu ne aymazlık? Bolu böyle şeylere alışık değildir. Açılan bu işyerini şiddetle kınıyoruz. Bu tarz ticaretlerin cadde üzerine tabela asılarak yapılması hoş bir durum değildir. Değerlerimize ve kültürümüze aykırı her türlü faaliyetin ülkücü hareket olarak karşısındayız. Sessiz sedasız asılan tabelaya verilen tepkileri yerinde ve doğru buluyoruz! Türk örf adet ve geleneklerini savunan her bir vatandaşımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

4 yorum yapılmış
  • Kulturlu
    25 Eylül 2021 • 03:50
    Bu duyarlılığı doğalgaz elektrik çarşı pazar pahallılığındada gösterseniz keşke.
  • Mehmet
    25 Eylül 2021 • 11:11
    Keşke aynı duyarlılığı Ensar vakfının yatılı kuran kurslarındaki erkek çocuklarının ırzına geçilirken ve iktidar ortağınızın bakanı birkereden birşey olmaz dediğinde de gösteseydiniz.
  • Kenan
    25 Eylül 2021 • 11:26
    Yorumlarda onada şunada tepki gösterseydiniz diye tepki gösterenler, belirttiğiniz durumlara da siz tepki gösteriverin bir zahmet. Her şeyi başkalarından beklemeyin.
  • Bolulu
    26 Eylül 2021 • 08:46
    Kenan merak etme herkes tepkisini gösteriyor emin ol.aynı şeyi senden de bekliyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.