VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BÜYÜKLERİN KİRLETTİĞİ ORMANI ÇOCUKLAR TEMİZLEDİ

18 Eylül 2021

.....................................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu’da ilköğretim okulu öğrencileri vatandaşların piknik yaptığı ormanlık alandaki çöpleri temizlediler. Minik öğrenciler ormanlık alandan poşetler dolusu çöp toplarken doğanın duyarsızca kirletildiği bir kez daha gözler önüne serildi.

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Türkiye Dağcılık Federasyonu Dağcılık İl Temsilciliği koordinasyonunda Köroğlu Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü İzcilik İl Temsilciliği ,Kartalkaya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün de katkılarıyla Mehmet Akif İlköğretim Okulu 3-E sınıfı öğrenci ve velilerinden oluşan 154 kişilik bir grup Sarıcalar mahallesi ile Koca Çayır mevkiinde ormanlık alanlara atılan çöpleri temizlediler.

Doğanın önemine ve temizliğine dikkat çekmek için yapılan temizlik çalışması sırasında öğrenciler doğadan onlarca poşet çöp topladılar. Duyarsız vatandaşların doğayı ve ormanları nasıl kirlettiği bir kez daha gözler önüne serildi.

Temiz bir doğa temiz bir dünya sloganı ile ormanlık alanda temizlik çalışması yaptıklarını belirten Dağcılık İl Temsilcisi Hakan Esen, “Önemli olan temizlemek değil kirletmemek. İnsanlarımız çok duyarsız. Doğada ve ormanlarımızda şişeden araba parçasına kadar çok geniş bir çöp çeşitliliği var. “ dedi.

2 yorum yapılmış
  • NeclaMermutluolu
    19 Eylül 2021 • 02:54
    Çevreye duyarlı çocuklarımızı tebrik ediyor farkındalık yaratan her bir bireye tesekkur ediyorum .Bu tarz etkinlerin okullarda velilerle birlikte planlanıp yapilmasini tesvik edici çalışmaların artmasını temenni ediyorum.
  • Ali
    20 Eylül 2021 • 07:13
    İyi hoşta çöpten pislikten çoluk çocuğa mikrop bulaşacak yav böyle bi hastalık döneminde doğru bişey mi ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.