VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DEN BOLUSPOR'A BAKLAVALI ZİYARET

15 Eylül 2021

....................................................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ile İl yönetim kurulu üyeleri, Boluspor tesislerini ziyaret etti. AK Parti heyeti antrenmanı izleyerek futbolculara baklava ikram etti.

Sahaya inerek esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren AK Parti heyeti TFF 1’inci lig takımlarından Boluspor’u ziyaret etti. Aydın ve Güner, partililerle birlikte kırmızı beyazlı takımın tesislerinde kulüp başkanı Abdullah Abat ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Kocelispor maçında alınan 2-0’lık galibiyet ve güzel futboldan dolayı teknik ekibi ve futbolcuları tebrik eden Güner, “Pazar günü oynanan maçı tribünden takip ettik. Maçtaki ambians çok iyiydi. Galibiyetten dolayı çok mutlu olduk. Devamının gelmesini istiyoruz. Her zaman yanınızda olacağız. Boluspor bizler için ayrı bir anlam ifade ediyor. Kulübümüzün en üst seviyelerde yer alması için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi. 

BİR DAHAKİ GELİŞİMDE ÜÇ GOL ATARSANIZ SEVİNİRİM

Son maçta alınan galibiyetten dolayı tebriklerini ileten Aydın ise şunları söyledi:
“Biz; Bolu’yu, Boluspor’u ve sizleri seviyoruz. Gençleri ayrı seviyoruz. Başkanımızı ve yönetimini çok seviyoruz. Hem sizin hem bizim hem de Bolu için çok çaba sarf ettiğini biliyoruz. Allah önünüzü, bahtınızı açık etsin. Ben geldiğim için geçen maçta iki gol olmuş olabilir, bir dahaki gelişimde lütfen üç gol atarsınız sevinirim” 

Boluspor’un antrenmanını izleyen AK Parti heyeti daha sonra futbolcularla sohbet ederek baklava ikram etti.  Boluspor Başkanı Abdullah Abat, AK Parti İl Başkanı Güner ve Milletvekili Aydın’a Boluspor forması hediye etti.

  • AK PARTİ'DEN BOLUSPOR'A BAKLAVALI ZİYARET
  • AK PARTİ'DEN BOLUSPOR'A BAKLAVALI ZİYARET
  • AK PARTİ'DEN BOLUSPOR'A BAKLAVALI ZİYARET
  • AK PARTİ'DEN BOLUSPOR'A BAKLAVALI ZİYARET
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.