VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİSLER GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI

15 Eylül 2021

....................................................................

Bolu'da kötü koku şikayeti üzerine, bir kadının yaşadığı daireye savcılık izniyle giren ekipler, 50 tane kediyle karşılaşınca şaşkınlık yaşadı.

Bolu'da kötü koku şikayeti üzerine, bir kadının yaşadığı daireye savcılık izniyle giren ekipler, onlarca kediyle karşılaşınca şaşkınlık yaşadı. Borazanlar Mahallesi'nde bir apartmanın üçüncü katında oturan 64 yaşındaki Sevim Kuşçu'nun evinden kötü koku gelmesi üzerine komşuları Bolu Belediyesi ve polis ekiplerine şikayette bulundu. Hakkında daha önceden de şikayet bulunan Kuşçu'nun kapıyı açmaması üzerine eve giremeyen ekipler, bu kez savcılıktan izin aldı.

EVE ÇİLİNGİRLE GİRİLDİ

Çilingir yardımıyla eve giren Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ile sağlık ekipleri, içeride onlarca kediyle karşılaştı. Dairedeki hayvanları yakalayan ekipler, 50 kediyi Hayvan Hastanesi'ne götürdü.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Evde temizlik çalışması başlatıldı. Sağlık ekiplerince muayenesi yapılan kadın ise tedbir amaçlı Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Figen Varlık, kedileri tedavileri ve kısırlaştırmalarını yaptıktan sonra özgürlüğüne kavuşturacaklarını söyledi.

  • POLİSLER GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI
  • POLİSLER GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI
  • POLİSLER GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI
  • POLİSLER GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI
2 yorum yapılmış
  • Sezen
    15 Eylül 2021 • 03:22
    Anlayamadığım nokta her türlü adi suçlunun sadece baş harflerini kullanırken neden kendınden Baska kımseye zararı olmamıs ve ustelık bu hanım saygın bir hanımefendi eskilerin en sevilen ögretmeni tedavı gorup hayatına kaldıgı yerden devam edecek belkide neden acık secık ısmını beyan ediyorsunuz acıklamanız varmı?
  • Pnar
    15 Eylül 2021 • 08:47
    Gorevliler kedileri biraz güzel tutsaydiniz keşke kedinin tüylerini yolmuşsunuz resmen nasil aci cekiyo hic farkina varan yok mu tabi kedinin cani kimin umrunda haberin ana konusu zaten evdem kötu koku gelmesi.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.