VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

14 Eylül 2021

...............................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, esnafları ziyaret edip sorunlarını dinledi. Başkan Özcan’a yolda yürüdüğü sırada bir vatandaşta tepsiyle getirdiği kahveyi ikram etti.

Sağlık Mahallesinde bulunan Şehitler Mezarlığındaki cenaze törenine katılan Başkan Özcan, daha sonra esnafları ziyaret etti. Şehitler Caddesi üzerindeki esnaflarla bir araya gelen Özcan’a vatandaşlarda yakın ilgi gösterdi. Bir kıraathaneye giden Özcan, vatandaşlarla sohbet edip esnafların sorunlarını da dinledi. Cadde üzerinde yürüdüğü sırada Özcan’ın yanına gelen bir kadında kahve ikram etti.

3 yorum yapılmış
  • Krolu
    15 Eylül 2021 • 05:22
    İşte böyle olmak lazım.
  • Ltfi
    15 Eylül 2021 • 22:55
    1- Kanal Yolu acilen yapılması 2- Bolunun trafiği yavaş yavaş alarm verneye başladı. Belediyecilik Vizyon gerektirir. Şimdiden dönel kavşakların Süper Kavşakların (Yonca Yaprağı - Üsten Geçen Yol gibi) yapılması. Özellikle sabah saatlerinde kavşaklar tamamen tıkanıyor. 3- Yeni yapılan yerleşim yerlerinde yol planlarında revizyona gidilmesi (Yollar çok dar). Araçlar park ettiğinde aradan araç geçemiyor. Örnek Alpağut Mh. gibi BUYRUN SİZE VATANDAŞIN SIKINTILAR
  • Burak
    16 Eylül 2021 • 04:03
    Zerdali Sokak, Sınır Sokak, Behiye Baysal Caddesi ve Alpağut Caddelerinin kesiştiği KANAL YOLU üzerindeki kavşakta bulunan asfalt yarığının acilen yamalanması ve asfaltlanması gerekmektedir. (A101, Kanal 14 Market ve Konak Kırathanesinin bulunduğu Kavşak)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.