VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YARALI ANNENİN EVLAT FERYADI

13 Eylül 2021

....................................................

TEM otoyolu Düzce geçişinde iki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın sonucunda 1'i çocuk 4 kişi yaralandı. Kaza sırasında yaralanan anne, ambulansa alındığı sırada 'Oğlum nerede' diyerek feryat etti. Yaralı kadını ambulans görevlileri sakinleştirdi.

Kaza TEM otoyolu Düzce geçişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bolu'dan Sakarya istikametine seyir halinde olan Necmettin A. idaresindeki 34 BL 2266 plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan Hüseyin U. yönetimindeki 34 UZN 19 plakalı otomobile çarptı.

BARİYERLERE ÇARPTI

Çarpışmanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden Necmettin A. idaresindeki otomobil, bariyerlere çarparak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışarak yaralanan vatandaşları kurtarabilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmaları sonucunda yaralı vatandaşlar sıkıştıkları yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

 "OĞLUM NEREDE"

Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan anne Arife A., ambulansa alındığı esnada oğlunu aramaya başladı. Feryat ederek oğlunun nerede olduğunu soran yaralı anneyi ekipler, 'Oğlunun durumu iyi. Şimdi gelecek buraya sen sakin ol' diyerek teskin etmeye çalıştı. Kazada yaralanan Arife A'nın çocuğu Y.A. da annesi ile aynı ambulansa alınırken, sürücü Necmettin A. ile annesi Şükriye A. bölgeye sevk edilen başka bir ambulansa alınarak tedavi edilmek üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Kaza sebebi ile TEM otoyolu İstanbul istikametinde trafik akışı uzun süre tek şeritten sağlandı. Kaza yapan araçların çekici ile yoldan kaldırılmasının ardından trafik normal kontrollü olarak normale döndürüldü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • YARALI ANNENİN EVLAT FERYADI
  • YARALI ANNENİN EVLAT FERYADI
  • YARALI ANNENİN EVLAT FERYADI
  • YARALI ANNENİN EVLAT FERYADI
  • YARALI ANNENİN EVLAT FERYADI
  • YARALI ANNENİN EVLAT FERYADI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.