VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ELEKTRİKLİ BATTANİYEDEN ÇIKAN YANGIN CAN ALDI

11 Eylül 2021

...........................................................

Düzce'de bir evde elektrikli battaniyeden çıkan olayı yangın çıktı. Çıkan yangında evde tek başına yaşayan 75 yaşındaki adam dumandan etkilenerek hayatını kaybetti. 

Olay, Düzce'de merkeze bağlı Şehit Hüseyin Kıl Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Çilimli Caddesi üzerinde bulunan Labernas Alpman’a ait evde sabah saatlerinde dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri dumanları kontrol altına aldı. Evde yapılan kontrollerde 75 yaşındaki Labernas Alpman’ın elektrikli battaniye içerisinde yattığı ve dumandan etkilenerek hayatını kaybettiği belirlendi. Nöbetçi Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Alpman’ın cenazesi Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

CENAZEYE AİLE VE SOSYAL HİZMETLER SAHİP ÇIKTI

Aslen Adanalı olduğu ve Düzce’ye yıllar önce gelerek bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışmasının ardından emekli olduğu öğrenilen 75 yaşındaki Alpman’ın, kimsesiz olduğu öğrenildi. Cenazeye ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü sahip çıktı. 75 yaşındaki yaşlı adamın cenazesini kurum çalışanları teslim alıp defin işlemlerini gerçekleştirmeye başladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.