VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR’A GENÇ ORTA SAHA OYUNCUSU

8 Eylül 2021

....................................................................

TFF 1’inci lig takımlarından Boluspor, Yeni Malatyaspor’un 25 yaşındaki Berk Yıldız’ı transfer etti.

Kırmızı beyazlı ekip transfer döneminin bitmesine saatler kala genç oyuncuyu renklerine bağladı. Boluspor, Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu genç futbolcu Berk Yıldız ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı. Boluspor tesislerinde kulüp başkanı Abdullah Abat ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı imza töreninde Yıldız, kendisini sezon sonuna kadar kırmızı beyazlı takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

BERK YILDIZ KİMDİR?

1996, İzmir doğumlu olan Berk Yıldız, Karşıyaka altyapısında futbola başladı. Daha sonra Galatasaray'a transfer olarak profesyonelliğe geçiş yapan Yıldız, beş sezon boyunca Galatasaray'ın alt yaş gruplarında forma giydi. 2014-2015 sezonunda Elazığspor'a kiralanan Yıldız, TFF 1. Lig'de ilk kez mücadele etti. İlk sezonunda 18 karşılaşmada görev yapan genç futbolcu, sezon sonuna bonservisiyle birlikte Elazığspor'a imza attı. Elazığspor formasını 3 sezon giyen Yıldız, 70 karşılaşmaya çıktı. Yıldız, Elazığspor kariyerinin ardından Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ve Adana Demirspor formalarını giydi.
Berk Yıldız kariyerinde 6 kez Süper Lig, 132 kez TFF 1. Lig, 17 kez Türkiye Kupası ve 16 kez Milli Takımlarda forma giydi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.