VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜNÜN EN GÜZEL HABERİ

1 Eylül 2021

........................................................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Devlet Millet El Ele Millete Destek” projesi kapsamında öksüz ve yetim çocuklara eğitim malzemeleri verileceğini açıkladı. Ümit, “Annesini babasını veya her ikisini kaybetmiş olan çocuklarımıza en geç 9 Eylül’e kadar evlerine kurulmuş olarak verilmek üzere 95 haneye 132 öğrencimize çalışma masası, sandalye, çalışma lambası, kitaplık ve kırtasiye seti temin verilecek” dedi.

Bolu Valiliği kontrolünde "Devlet Millet El Ele Millete Destek" projesi kapsamında öksüz ve yetim çocukların eğitimine destek vermek için 95 haneye 132 öğrenciye eğitim malzemeleri konusunda yardım yapılacak. Vali Ahmet Ümit, pandemi sürecinde öğrencilerin yaşadıkları sıkıntıları dikkate aldıklarını dile getirerek, öğrenciler için başlatılan bu projede birçok esnaf ve odalarının destek verdiğini açıkladı.

“GEÇEN SENE 724 ÖĞRENCİYE TABLET DAĞITILDI”

Proje hakkında bilgi veren Vali Ümit şu ifadelere yer verdi;

“1 buçuk yıldır dünya ile beraber koranavirüs ile mücadele ediyoruz. Ve maalesef bu 1 buçuk yıl içerisinde birçok uygulamalarımız değişti. Bunlardan en önemlilerinden bir tanesi eğitim öğretimdi. Online eğitim yapmak teknolojik ürünlerle mümkün. Yani internet lazım, tablet ya da bilgisayar lazım. Her öğrencimizin de buna sahip olmadığını biliyoruz. Gecen sene ‘Devlet Millet El Ele Eğitime Destek’ kampanyası düzenlemişti. İmkanı kısıtlı olan bin 724 öğrencimize tablet alıp teslim etmiştik. Öğrencilerimize masa, sandalye, çalışma lambası, kitaplık ve kırtasiye seti almayı planlamıştık. Geçen sene 1 buçuk yıl süresince eğitim öğretime sürekli devam edemedikleri için çocuklarımız bu sene eğitim öğretim başında kendilerine taktim etmek üzere planlama yapmıştık.”

“9 EYLÜL’E KADAR 132 ÖĞRENCİYE TAKDİM EDİLECEK”

“İnşallah 6 Eylül’den itibaren bildiğiniz gibi ilimizde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim öğretim yüz yüze başlayacak. Bugün itibariyle gecen seneki kampanyamız çerçevesinde daha çok esnafımızın ve odalarımızın katkıları ile aynı zamanda Valilik olarak katkılarımızla tabletlerin dağıtılmasının arkasından bugün annesini babasını veya her ikisini kaybetmiş olan çocuklarımıza en geç 9 Eylül’e kadar evlerine kurulmuş olarak verilmek üzere 95 haneye 132 öğrencimize çalışma masası, sandalye, çalışma lambası, kitaplık ve kırtasiye seti temin verilecek. Bunları ihale yöntemi ile aldık. Paketlendi. Hepsi hazır. Öksüz ve yetim öğrencilerimiz bizim en önemli dikkat ettiğimiz hususlardan. İhtiyaçlarını karşılamak için her zaman gayretli olduk, bunda sonrada inşallah gayretli olacağız. Bu masa sandalyelerin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Öğrencilerimizin hiçbirinin bunlardan haberi yok. Gittiği zaman sürpriz olacak. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum.”

  • GÜNÜN EN GÜZEL HABERİ
  • GÜNÜN EN GÜZEL HABERİ
  • GÜNÜN EN GÜZEL HABERİ
2 yorum yapılmış
  • Muhsin
    1 Eylül 2021 • 15:16
    Birlikte güzel çalışmalar yapmanın onurunu yaşıyoruz.Tüm milletimiz faydalı ve yararlı işlerimizde birlikte hareket etmeliyiz.Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
  • Eitimci
    2 Eylül 2021 • 01:16
    Sayın Valimizi ve konuyla ilgili çalışma ekibini tebrik ediyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.