VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA ASAYİŞ EKİPLERİNDEN KADES KLİBİ

1 Eylül 2021

..................................................................

HABER: Mutlu YUCA

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadına şiddetle mücadele için hayata geçirilen KADES için klip çekti. Klipte, uygulamanın çalışma şekli ile bir kadının kapısına gelerek rahatsız eden eşi, KADES uygulaması sayesinde polis ekiplerinin kısa sürede ihbarın yapıldığı eve gelmeleri anlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kadına yönelik şiddetle mücadele için cep telefonlarına yüklenen bir uygulama ile çalışan Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) için klip çekildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin oynadığı iki dakikalık klipte KADES uygulamasının nasıl çalıştığı anlatıldı. Klipte, kendisini rahatsız eden eşinden şikayetçi olmak için polis merkezine giden kadına KADES uygulaması anlatıldı. Telefonuna kurduğu uygulama sayesinde kapısına dayanan eşinden kurtulmak isteyen kadının KADES acil durum butonuna basmasının ardından kısa sürede ihbarın geldiği eve giden polis ekipleri kapının önünde bekleyen kişiyi gözaltına alarak ekip otosuna bindirdikleri o anlar görüntülere yansıdı.

SADECE BİR TUŞ MESAFEDESİNİZ

Bolu Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabından KADES klibini, ‘Şiddete karşı Kades’le bize sadece bir tuş mesafedesiniz. Bir gün değil her gün yanınızdayız. Kadına şiddetle mücadelede kararlıyız. Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) ile ekiplerimiz, bir tıkla yanınızda.’ notuyla paylaştı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.