VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT'TEN VATANDAŞLARA ZİYARET

27 Ağustos 2021

.......................................................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Ümit, Alpağut Mahallesine ziyaret gerçekleştirerek mahalle sakinlerinin, engelli vatandaşların ve bahçe sahiplerinin sorunlarını birebir görüşerek, sohbetler gerçekleştirdi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, sürekli olarak Bolulu vatandaşların sorunlarını dinlemek için mahalle mahalle geziyor. Bolu halkı tarafından sevilen Vali Ümit, Alpağut Mahallesi sakinleriyle sohbet yapmak üzere, haber vermeden bir ziyaret gerçekleştirdi. Engelli vatandaşların, mahalle sakinlerinin sorunlarını birebir görüşerek dinleyen Vali Ümit, evlerinin bahçelerinde doğal ortamda yetiştirilen, sebzelerin ve meyvelerin tadına bakarken, sıcak sohbetler gerçekleştirdi.

SÜRPRİZ ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Vali Ümit, Alpağut Mahllesinde yapılmakta olan Millet Bahçesindeki çalışmaları da yerinde inceleyerek, titizlikle tüm yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili firma yetkililerinden bilgi aldı. Mahalle ziyaretine Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt'ta eşlik etti. Vali Ümit, bu tür sürpriz ziyaretleri önümüzdeki günlerde de sürdüreceğini, vatandaşların sorunlarını birebir görüşerek dinleyip gerekenin yapılacağını söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.