VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

13 YAŞINDAKİ EZGİ’NİN BÜYÜK BAŞARISI

27 Ağustos 2021

........................................................

Bolu Mengenli başarılı tekvandocu Ezgi Naz Akyapın, Türkiye tekvando Milli Takımı’na davet edildi. Uzun yıllardır uğraştığı tekvando sporuyla çeşitli başarılar elde eden Ezgi’nin hedefi ise Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarında ülkemizi temsil etmek.

Bolu Mengenli başarılı sporcu Ezgi Naz Akyapın başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 13 yaşındaki Akyapın, 7 yıldır uğraştığı tekvando sporuyla aldığı başarılardan sonra milli takımdan davet aldı.  İlk olarak jimnastiğe başlayan genç sporcu ailesinin yönlendirmesiyle tekvando başladığını belirterek “İlk olarak jimnastiğe başlamıştım daha sonra ailemin yönlendirmesiyle tekvando başladım. Başarılarım ise 2017 Denizli İl 3.lüğü, 2019 Kastamonu il 1.liği, 2019 Türkiye 3.lüğü, 2020 Ortaokullar arası 2.lik, 2021 Uluslararası açık tekvando şampiyonası 2.liği ve 2021 Türkiye 3.lüğü” dedi.

“ÇOK MUTLU OLDUM”         

Türkiye tekvando Milli Takımı’na davet edildiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Ezgi Naz “Bu spora emek veriyorum ve beni destekleyen insanlar var hem beni destekleyen insanlara beklentilerine karşılık verdiğim için hem de hocam ve kendi emeğimin karşılığını aldığım için çok mutlu oldum hedefim ise Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarında ülkemizi temsil etmek. Sporda yenmek ve yenilmekte var bu yüzden her iki durumlarda karşılaşabiliriz. Önemli olan pes etmeyerek çalışmaya devam etmek” ifadelerini kullandı.

Haber: Kader Demirbaş /MengenHedef

 

  • 13 YAŞINDAKİ EZGİ’NİN BÜYÜK BAŞARISI
  • 13 YAŞINDAKİ EZGİ’NİN BÜYÜK BAŞARISI
  • 13 YAŞINDAKİ EZGİ’NİN BÜYÜK BAŞARISI
  • 13 YAŞINDAKİ EZGİ’NİN BÜYÜK BAŞARISI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.