VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PAZAR ESNAFINA VE MÜŞTERİYE AŞI HİZMETİ

23 Ağustos 2021

.........................................................................

Ülke genelinde Koronavirüse yönelik aşı kampanyaları her geçen ün artarken, bazı kesimler ise aşı olmayı reddediyor. Aşı olma kampanyası için Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası da harekete geçerek Pazar yerinde seyyar aşı standı kurdu.

Delta varyantı nedeniyle ülkemizde özellikle coronaveris aşısı olmayan vatandaşların vefat etme sayısı artış göstermeye devam ederken, Bolulu vatandaşların rahat bir şekilde aşı olmasını sağlaman amacıyla Bolu Pazarcılar ve Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonrası Pazar yerine aşı standı kuruldu.

“AŞILANMAYAN VATANDAŞLAR HAYATINI KAYBEDİYOR”

Aşı standına, pazara gelen vatandaşlar ile pazarcı esnafı büyük ilgi gösterdi. Aşı olmayan vatandaşların aşı olması için Pazar yerine stant kurduklarını dile getiren Oda Başkanı Altındal; "Bolu ana pazarımızda aşı standımız kurulmuştur. Esnaflarımız ve müşterilerimiz aşılarını olabilirler. Bu hizmetlerinden dolayı Bolu İl Sağlık Müdürümüz Muhammet Emin Demirkol ve emeği geçen Sağlık çalışanlarına teşekkür ederiz. Son günlerde aşılanmayan birçok vatandaşımız özellikle delta varyantı yüzünden hayatını kaybetmekte. Bizim için bir canın bile önemi büyük. Bu nedenle bizde böyle bir kampanya başlattık" dedi.

Haber: Sabah Gazetesi/ Kasım ŞAHİN

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.