VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN ÇOK KIZDI

10 Ağustos 2021

.......................................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çektiği bir video ile Türkiye'deki kadınlara ve kendisine hakaret eden Sunatullah Saadat adlı Afgan gazeteci ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Özcan, “Sunatullah Saadat gazeteci maskesi takmış, basit bir ABD ajanı. Ülkemizde cirit atan CIA ajanlarından sadece biri” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gazeteci olan Afganlı Sunatullah Saadat’ın kendisine ve Türkiye'deki kadınlara yaptığı hakaret ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Paylaşımında Sunatullah Saadat gazeteci maskesi takmış, basit bir ABD ajanı olduğunu belirten Başkan Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da Avrupa sınırını süresiz açma çağrısında bulundu.

“BU KÖPEĞE KİMSEDEN SES YOK”

Paylaşımlarında iktidarın ve muhalefetin bu olaya sesiz kaldığını belirten Başkan Özcan, “Sunatullah Saadat gazeteci maskesi takmış, basit bir ABD ajanı. Ülkemizde cirit atan CIA ajanlarından sadece biri. Milletin sözcülüğünü yaptığım için, 2 saatte bana soruşturma açıldı. Beni kınamak için koca koca siyasiler, yarışa yarışa sıraya girdi. Bu köpek, Türk kadınına, milli iradeyle seçilmiş devlet yöneticisine salyalarını akıtarak kin kusarken iktidarıyla muhalefetiyle bizimkilerden ses yok. Hani biz Atatürkçüydük, antiemperyalisttik. Hadi iktidar, ABD’nin emperyalist planına sessiz kalıyor. Peki muhalefet bu plana niye sessiz kalıyor? Görmedikleri için mi? ABD’den medet umduklarından mı?” ifadelerine yer verdi.

“AVRUPA SINIRLARIMIZI 3-5 GÜNLÜĞÜNE DEĞİL SÜRESİZ OLARAK AÇIN”

Sosyal medya hesabı üzerinde paylaşımda bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulunana Özcan, “Sayın Cumhurbaşkanına çağrıda bulunuyorum. Madem doğudaki sınırlarımızı koruyamıyoruz, Avrupa sınırlarımızı 3-5 günlüğüne değil süresiz olarak açın. Bunu yaparsanız ABD’nin bu hain planına ağır bir darbe vurmuş olursunuz. Ben de size amasız fakatsız Milleti önünde teşekkürlerimi sunarım” dedi.

5 yorum yapılmış
  • Mustafa
    10 Ağustos 2021 • 08:07
    Başkanım sen ne dersen biz Yanındayız.
  • Erol
    10 Ağustos 2021 • 08:37
    Kendi Köpeklerine Ses cikarmazlar başkan...
  • Bnyaminaydn
    10 Ağustos 2021 • 14:27
    bu soysuz iktidar mensup bir belediye başkanına veya her hangi bir yetkilisi hakkında bu sözleri sarf etmiş olsa idi şimdi çoktan sınır dışı edilmişti bunun adına çifte standart denir
  • ARKANDAYIZ
    10 Ağustos 2021 • 15:54
    ARKANDAYIZ BAŞKAN
  • ppolat
    10 Ağustos 2021 • 23:58
    Gizliden gizliye chp yonetimi biyik altindan guluyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.