VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÜCEER’DEN ÖZCAN’A, "KENDİ İŞİNE BAKSIN"

4 Ağustos 2021

.....................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, meclis toplantısında İl Özel İdaresi ile ilgili söylediği  “3 liralık işi 5 liraya mal ediyor” şeklindeki açıklamalarına tepki gösteren İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, “ “Tanju Özcan kendi işine baksın. Algı yapmaya çalışmasın icraat yapsın. Böyle bir şeyin doğru olmadığını ve böyle bir şeyin olmadığını ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Belediye Meclis toplantısında asfaltlama çalışmaları kapsamında belediyeye yetki verilmesine ilişkin yaşanan tartışma sırasında Başkan Özcan’ın İl Özel İdaresini hedef alan “3 liralık işi 5 liraya ihale ediyorlar. O yüzden, o İl Genel Meclisi Başkanına ve İl Özel İdaresi Genel Sekterine, eğer benden önce ölülerse yemin ediyorum, hakkımı helal etmiyorum Bolu halkı adına” şeklindeki sözlerine cevap veren Yüceer, “Böyle bir şey yok, ben Tanju Özcan’ın ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum. Tanju Özcan kendi işine baksın. Tanju Özcan, belediye başkanıdır, İl genel meclisinin başkanı değildir. İl Özel İdaresi yatırımcı bir kuruluş. Kendi kararlarını kendi alabilen, kendi kararlarını alabilen bir meclise sahiptir ve kendi avantajlarını, kendi hesaplarını yapabilen bir konuma sahiptir. Dolayısıyla Tanju Özcan belediye başkanıdır, belediye başkanı olarak kendi işine baksın. Algı yapmaya çalışmasın icraat yapsın. Böyle bir şeyin doğru olmadığını ve böyle bir şeyin olmadığını ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

"ALGI DEĞİL İCRAAT YAP"

İl Özel İdaresi tarafından yürütülen ihale süreçlerine de değinen Yüceer, şunları söyledi:

“Tamamen il özel idaresinin kendi yetki sınırları çerçevesinde yasal mevzuata uygun bir şekilde ihale süreçlerini yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir. İhale süreçleri hakkında il genel meclisi başkanı sıfatıyla ya da il genel meclisi ile hiçbir yetkimiz de yoktur bilgimizde yoktur. Sen belediye başkanısın algı değil icraat yap. Milletvekilliği yapma”

4 yorum yapılmış
  • Hakhukuk
    4 Ağustos 2021 • 08:25
    Bakalım belediye seçimlerinde ne yapacak.hangi yöne gideceğini şaşırdı.milletin iradesini karıştırmaya devam ediyor.Allah hayırlara çevirsin.sayin başkan halka hizmet hakka hizmettir.Bunu iyi bilin belediye personellerine hizmet ettirin o bunu yapmış su bunu yapmış Algı yapmayın herkes kendi işine baksın.is yapanı oyalamayın siz hukukcusunuz Tck görevliye göreviyapmaya direnme sucunu biliyormusunuz
  • Bolulu
    4 Ağustos 2021 • 14:19
    Tanju başkanın söyledikleri çok doğru halkın hakkını savunuyor milli kaynakları çarçur eden devlet çalışanlarına ben ve bolu halkı hakkını helal etmeyecek. Bunların hesabı başka bir dönem sorulur ona göre dikkatli harcama yapın
  • Bolulu
    5 Ağustos 2021 • 05:39
    2023de milletvekilliği düşünüyorsun anlaşılan.Ama şimdi siyaset yapma zamanı değil Yaşar bey.
  • Boluali
    8 Ağustos 2021 • 00:46
    O zaman Tanju Özcan dediği ihaleyi ucuz a almışken belediye neden daha pahalıya başka firmaya yaptırdınız dosyalar la birlikte çıkın anlatın kusura bakmayın sizlerin artık kime hizmet ettiğiniz belli değil devlet e mi şahıslara mı ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.