VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ORMAN YANGINLARINDA SON DURUM

2 Ağustos 2021

.................

Türkiye genelinde çıkan yangınlarda seferberlik devam ediyor. Arka arkaya çıkan yangınlar günlerdir kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Uzun ve tehlikeli uğraşlar sonucu birçok ilde yangınlara müdahalelerde 125 nokta kontrol altına alınırken Muğla ve Antalya'da 7 bölge yanmaya devam ediyor.

Türkiye'de 28 Temmuz'da başlayan orman yangınları, 6'ncı gününde de devam ediyor. 32 ilde 132 ayrı noktada çıkan yangınlar için tüm Türkiye seferber olurken, yangının söndürüldüğü ve devam ettiği bölgelerle ilgili güncel raporlar da yayınlanıyor.

7 AYRI YERDE YANGIN DEVAM EDİYOR
Son olarak dün Tarım ve Orman Bakanlığı'nın açıkladığı verilerde 2 ilde 7 yangının devam ettiği belirtilirken, 32 ilde 125 yangının kontrol altına alındığı aktarıldı. Orman yangınlarının henüz sürdüğü iller arasında Muğla ve Antalya yer alırken, bu illere bağlı 7 bölge üzerine çalışmalar da yoğunlaştırılıyor. Bugün sabah saatlerine kadar devam eden Tunceli Hozat yangının ise öğle saatlerinde kontrol altına alındığı aktarıldı. Hozat'taki yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte söndürülen nokta sayısı 125 oldu. 6 bölgede devam eden yangınlara havadan ve karadan müdahaleler, ekipler tarafından aralıksız sürdürülüyor. Yangınların sürdüğü bölgeler ise Muğla’nın Marmaris, Köyceğiz, Milas, Seydikemer ve Antalya’nın Manavgat, Gündoğmuş şeklinde.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.