VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÖYLÜ KIZININ HEDEFİ MARKASINI OLUŞTURMAK

24 Temmuz 2021

....................

HABER: BÜLENT VELİOĞLU

Bolu merkeze bağlı Fırınlık Köyü'nde yaşayan 21 yaşındaki Nurgül Akdoğan, köy yaşantısını kayda aldığı videolarının Youtube'de binlerce kişi tarafından izlenmesinin ardından sosyal medya ilgi odağı oldu. Sabah 06.00’da güne başlayarak gece geç saatlere kadar hayvanlarının peşinde koşan Akdoğan, en büyük hedefinin kendi markasını oluşturup hayvanlarını daha da çoğaltmak istediğini açıkladı.

Köyde ailesiyle birlikte hayvancılık yapan Nurgül Akdoğan, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu’nun sorularını yanıtladı. Akdoğan, 400 küçükbaş ve 100 büyükbaş hayvanına baktığı anları bir yıl önce sosyal medya hesabından paylaşmaya karar verdi. İneklerin meraya çıktığı anları paylaştığı ilk videosu büyük beğeni alan genç kız sonrasında yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada fenomen haline geldi.

“KADINLARA ÖRNEK OLMAK İÇİN ÜRETİYORDUM”

İnsanlara örnek olması için videolar paylaştığını anlatan Akdoğan, “Kadınlara daha çok örnek olmak için böyle üretim yapıyordum. Sonra dedim ki bu yaptıklarımı neden paylaşmayayım. İnsanlara örnek olması için paylaşmaya karar verdim. 7 kardeşiz biz 6 kız birde küçük erkek kardeşim var. Şu an onunla birlikte yaşıyoruz. Annem, babam, ninem ve dedem var. Köyde evde 6 kişiyiz.” diye konuştu.

“VİDEOLARIN BU KADAR İZLENECEĞİNİ DÜŞÜNMEMİŞTİM”

Videolarını paylaşmaya başladıktan sonra çok ilgi gördüğünü ifade eden Akdoğan, şunları söyledi:

“Sosyal medyayı çok yoğun kullanmıyordum. Köyde yaşayan bir kız çekmiş ve paylaşmış. Benim çok hoşuma gitti. Sonrasında ondan örnek alarak başladım bu yola. Videoları paylaşmaya başladıktan sonra çok ilgi gördü sonra da video çekip paylaşmaya devam ettim. Videoların bu kadar çok izleneceğini düşünmemiştim. İnsanlar köye bu kadar meraklı değiller. O kadar çok merak yoktur diye düşünmüştüm ama gerçekten köy yaşamına çok merak varmış. İlk olarak inekler meraya çıkarken 15 dakikalık video çektim. O çok güzel ilgi gördü. Bu beni çok heveslendirdi ve sonrasında devam ettim.”

“GENÇLERE DOĞAL HAYATI AŞILAMAK İSTİYORUM”

Gençlere paylaştığı videolarla köy hayatını ve doğal yaşamı aşılamak istediğinin altını çizen Akdoğan, “Benim bu videolarımın ardından çok sayıda kişi köye yerleşti. Bizde senin sayende inek aldık koyun aldık diyerek bana videolarını atıyorlar. Pandemiden sonra artık insanlar artık köylerine dönmeye başladı. Kendi markamı oluşturup hayvanlarımı daha da çoğaltmak istiyorum. Gelecekte bir çiftlik ve markam olsun istiyorum. Sabah 6'da kalkıyorum ve gece saat 23.00’a kadar çalışıyorum. Hiç boş vaktim yok. 400 küçükbaş 100 büyükbaş hayvanımız var. Bu kadar hayvana bakmak dışarıdan zor gibi görünüyor ama her şeyin sırası var.” şeklinde konuştu.

  • KÖYLÜ KIZININ HEDEFİ MARKASINI OLUŞTURMAK
  • KÖYLÜ KIZININ HEDEFİ MARKASINI OLUŞTURMAK
  • KÖYLÜ KIZININ HEDEFİ MARKASINI OLUŞTURMAK
2 yorum yapılmış
  • Rahmiakbulutmudurnu
    24 Temmuz 2021 • 13:05
    Kızımıza daima üstün başarılar dilerim maşaal maşallah kırkbirkere maşallah rabbim uzun ömür ler versin inşallah selamlar olsun mudurnu dan benim de kızım var oda ormanlarda eşi ile kesim işi yapar
  • MucahitKAYIS
    18 Ağustos 2022 • 18:29
    BEN ADI MUCAHIT KAYIS BEN SLM GIRESUN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.