VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT'TEN DELTA VARYANTI AÇIKLAMASI

19 Temmuz 2021

.........................................................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, kentte şu ana kadar yeni tip koronavirüsün Delta varyantının görülmediğini bildirdi. Ümit, "Şu an ilimize ait Delta varyantı verisi yok fakat başka illerde olduğunu biliyoruz. Ama ilimizde de olabilir çünkü insanoğlunun olduğu her yerde bunlarla karşılaşmak mümkün" dedi.

Ümit, Kurban Bayramı dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, huzurevi sakinleri ve şehit ailelerini ziyaret etti.

“ÇOK DAHA RAHAT BAYRAMLAŞILACAK”

Vali Ümit, gazetecilere, Kovid-19'un devam eden etkileri nedeniyle bayramlaşmayı planlı yaptıklarını belirterek, "Bu bakımdan bugün bazı kurumları, şahısları ve aileleri ziyaret ederek bayramlaşıyoruz. Bu, yarın da devam edecek. İşin ana ekseni şu ki artık bu bayramda inşallah vatandaşlarımız, kendi memleketlerinde, evlerinde, aileleriyle önceki yıllara göre çok daha rahat şekilde bayramlaşabilecek" diye konuştu. Azalmasına rağmen koronavirüsün henüz bitmediğini vurgulayan Ümit, bayramın, mutlaka maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine dikkat edilerek geçirilmesi gerektiğini kaydetti.

“KORONAVİRÜSÜN DEĞİŞİK VARYANTLARI GÖRÜLDÜ”

Ümit çeşitli illerde görülen Delta varyantına da değinerek şunları söyledi:

"Çeşitli illerde koronavirüsün değişik varyantları görüldü. Bu tehdit diğer iller için ne kadar varsa Bolu için de o kadar var ama bu dünyanın sonu değil. Tedbirlerimiz devam ediyor. Dolayısıyla böyle bir varyant tespit edilmiş olsa bile onun tedavisi de hazır ve hekimlerimiz tarafından biliniyor. Şu an ilimize ait Delta varyantı verisi yok fakat başka illerde olduğunu biliyoruz. Ama ilimizde de olabilir çünkü insanoğlunun olduğu her yerde bunlarla karşılaşmak mümkün."

4 yorum yapılmış
  • YasinPazarci
    19 Temmuz 2021 • 07:43
    Belediye tikapasa konser yapsin partililer kongre yapsin kafeler caddeler avmler acilislar sifir mesafe ile faliyet versin...birde bayrami eksik kutlayin demek cok uzucu
  • Kazm
    19 Temmuz 2021 • 08:10
    Karaçayırlı olarak kimin ne sıkıntısı varsa herkes valiyi arayarak konunun çözüme kavuşacağına inanıyor
  • Reis
    20 Temmuz 2021 • 02:39
    Maske takmayı unuttu herkes
  • konser
    21 Temmuz 2021 • 05:10
    konser neden yapıldı korona bitti sanırım boluda
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.