VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ORGENERAL ÇETİN TRAFİĞİ HAVADAN DENETLEDİ

19 Temmuz 2021

.................................................................

Kurban Bayramı süresince trafik yoğunluğunu havadan takip etmek ve alınan tedbirleri yerinde incelemek amacıyla, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Ankara-Bolu güzergahında Anadolu Otoyolu ve D-750 Devlet Karayolu üzerinde, Jandarma helikopteri ile havadan trafik denetimi gerçekleştirdi.

Kurban bayramı tatili için yollara düşen tatilciler Bolu geçişinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Orgeneral Çetin, helikopterle havadan yol güzergahları üzerindeki trafiği denetledi. Anadolu Otoyolu Gerede kavşağı bölgesinde yoğun araç trafiği olduğu gözlemleyen Orgeneral Çetin, görevli ekiplere talimatlar verdi.

TRAFİK DENETİMLERİ YERİNDE İNCELENDİ

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, helikopter ile havadan denetim sonrasında, Jandarma Lojistik Başkanı Tuğgeneral Ersel Özer, Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç, Bolu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ömer Ersever, Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve Jandarma Trafik Daire Başkanı J. Albay Özgür Taşcı ile birlikte,Bolu İli Mengen İlçesinde Jandarma ve Emniyet birimlerinin beraber görev yaptığı bir yol kontrol noktasında icra edilen trafik denetimlerini yerinde inceledi.

1 yorum yapılmış
  • ilekeemekli
    19 Temmuz 2021 • 01:11
    İşte budur..bütün Türk büyüklerinin böyle yapması gerekir..uçuyor Türkiye
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.