VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT'TEN BAYRAM MESAJI

17 Temmuz 2021

.......................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit vatandaşlara maske mesafe ve hijyen uyarılarında bulunarak yaklaşan Kurban Bayramı’nı iyi dileklerle kutladı. Ümit, “Ancak bayram sevincini hüzne dönüştürmemek için tedbiri elden bırakmayalım. Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor ve sağlık diliyorum” dedi.

Yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili vatandaşlara iyi dileklerde bulunan Vali Ümit, aynı zamanda devam eden pandemi sürecini unutmamaları ve yola çıkacak olanların tedbirlerini muhakkak almaları gerektiğini dile getirdi. Ümit bunun yanı sıra kurban kesmek isteyen vatandaşlar için gerekli tedbirlerin alındığı ve görevlendirmelerin yapıldığının da belirtti.

KURBAN BAYRAMI HUZURLU GEÇSİN

Tüm dünyayla birlikte ülkemizde de devam eden pandemiye bağlı olarak, bireysel ve toplumsal sağlığın korunması, salgında gelinen olumlu gidişatın akamete uğramaması için, Kurban Bayramı’nın huzur ve sükûnet içerisinde geçirilmesi amacıyla ülke genelinde olduğu gibi İlimizde de Valiliğimizin öncülüğünde, güvenlik, sağlık ve ulaşım başta olmak üzere her türlü tedbir alınmış, ilgili kurum ve kuruluşlarla gerekli planlamalar ve koordinasyon yapılmıştır. Ayrıca kurban kesmek isteyen vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini gerektiği şekilde yapabilmeleri için de her türlü tedbir alınmış, görevlendirmeler yapılmış, kurban kesim yerleri ilan edilmiştir. 

YOLA ÇIKACAK OLAN HERKES DİKKATLİ OLSUN

Ancak bayram sevincini hüzne dönüştürmemek için tatil dolayısıyla yollara çıkan veya çıkacak olan tüm vatandaşlarımızdan dikkatli ve duyarlı olmaları, mevzuat gereği, bakımsız araçlarla yola çıkmamaları, emniyet kemerlerini mutlaka takmaları, araç içinde sigara içmemeleri, araç kullanırken telefon görüşmesi yapmamaları, uykusuz araç kullanmamaları, hız sınırlarına ve tüm trafik kurallarına titizlikle riayet etmeleri hususlarını özellikle hatırlatmak istiyoruz. 

MASKE, MESAFE VE TEMİZLİK KURALINI UNUTMAYALIM

Kurban kesimi öncesinde, sırasında ve sonrasında, bayram ziyareti esnasında hem birey hem de toplum sağlığımızı tehlikeye atmadan kendimizin ve sevdiklerimizin geleceğini düşünüp maske, mesafe ve temizlik kuralları başta olmak üzere tedbiri elden bırakmayalım. Bu duygu ve düşüncelerimle; bu toprakları bizlere vatan kılan, canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ahirete irtihal etmiş kahraman gazilerimizi rahmetle yâd ediyorum. Kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin değerli aileleri başta olmak üzere, tüm Bolulu hemşehrilerimin, çalışma arkadaşlarımın ve bayramda halkımızın huzur ve güvenliği için mesai başında olacak olan tüm çalışanlarımızın ‘Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık, esenlik ve afiyetler diliyorum.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.