VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN AYDINA'A ÇOK SERT SÖZLER

16 Temmuz 2021

..................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  17 Temmuz Atatürk’ün Bolu’ya geliş yıldönümü nedeniyle düzenlenecek olan halk konserine tepki gösteren AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’a sert sözlerle cevap vererek, “Şaptan ne kadar şeker olursa Arzu hanımdan da o kadar milliyetçi olur” dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti’li Aydın, belediye meydanında Atatürk’ün Bolu’ya geliş yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenecek ve  Simge Sağın’ın sahne alacağı konserle ilgili Tanju Özcan’ı Atatürk’ü anlamaktan uzak olduğunu iddia etti. Başkan Özcan düzenlediği basın toplantısında Aydın’ın açıklamalarına sert sözlerle yanıt verdi. Açıklamalarına, ““Şaptan ne kadar şeker olursa Arzu hanımdan da o kadar milliyetçi olur” diyerek başlayan Başkan Özcan, “Dün gece gelenek değişmedi. Her zaman olduğu gibi sonradan partisini değiştiren AK Parti Milletvekili Arzu Aydın, her 15 Temmuz etkinliğinde birilerini provoke ediyor. Birilerini provoke ediyor. Milli birlik gününde ötekileştiriyor. Arkadaşlar bütün Türkiye’de eş güdümlü olarak her türlü siyasal ve dünya görüşüne sahip olan insanlar bu hainlere karşı bu ülkeyi korumadı mı? Orada şehit olanlar arasında İmam Hatip Lisesi mezunu gençlerimiz vardı. Orada şehit olanlar arasında halk evci gençler vardı. Orada şehit olanların arasında Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri vardı. AK Parti, MHP üyeleri vardı. Her kesimden insanlar vardı. Ama şunu da söylüyorum 15 Temmuz’da nutuklar atanlar şunu iyi bilsinler maalesef 15 Temmuz’da bu ülke için canını veren şehitlerimizin kemikleri sızlıyor” diye konuştu.

ÖZCAN’DAN FETÖ VURGUSU

FETÖ vurgusu yapan Başkan Özcan,  açıklamalarına şöyle devam etti:
“Şuan da gerçek FETÖ’cülerle mücadele etmek yerine malum zihniyet sözde FETÖ’cülerle mücadele ediyor. Hala gerçek FETÖ’cülerle bu ülke hesaplaşabilmiş değil. Öyle garip bir ülke haline geldik ki, biz artık Türkiye’nin nasıl soyulduğunu bir mafya babasından öğrenir hale geldik. Ben utanıyorum. 15 Temmuz şehitleri bugünleri hak etmedi. Şunu da hatırlatmak istiyorum maalesef bu 15 Temmuza zemin hazırlayanlarda o zihniyetin temsilcisi dün akşam konuşurken o zihniyetin ürünü olduğunu da unutmuşa benziyor. Arkadaşlar dün akşam birkaç kişi tarafından yuhalanan Belediye Başkan Yardımcımız ve dün akşam etkinliğe katılan arkadaşlarımız FETÖ ile hiçbir zaman yan yana gelmedi. Hiçbir zaman devlette onların kadrolaşmalarına izin vermedi. Tam tersi, ‘bakın bunlar çok tehlikeli işler yapıyorlar ülkenin başına bela olacak’ diyenlerdeniz biz. Ama öyle bir noktaya geldi ki bu gafiller neredeyse 15 Temmuz hain darbe girişiminin sorumlusu olarak bizi gösterecekler.  Terör Örgütleri ile masaya oturdular çirkin pazarlıklar yaptılar bizi PKK’lılarla yan yana durmak ile suçladılar. FETÖ’cülerle yıllarca el ele yürüdüler, şimdi bizim zihniyetimizdeki insanları aynı kefeye koymaya çalışıyorlar. Sonra geliyor bana sözde milliyetçi diyor”

1 yorum yapılmış
  • Omer
    16 Temmuz 2021 • 09:29
    Atatürk düşmanlarını tarih affetmez
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.