VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT'TEN 15 TEMMUZ MESAJI...

14 Temmuz 2021

....................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, 15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütünün alçakça planla darbe girişiminde bulunarak millet iradesini dahi yok saymaya kalkıştıklarını vurgulayarak, “Evladını beşikte bırakıp cepheye koşan Nene Hatun’dan aldığı ilhamla analar, çocuklarıyla helalleşip inançla, iman gücüyle ölümü gözünde öldürerek hiç düşünmeden şehadete koştu” dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Bolu Valisi Ahmet  Ümit, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde güvenlik güçlerinin ve meydanları dolduran milyonların tek yürek tek vücut olarak hainlere dur dediğinin altını çizerek, “15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü yapılanmasıyla anayasal düzenimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan hainler, kurdukları alçakça planla darbe girişiminde bulunarak millet iradesini dahi yok saymaya kalkıştılar. Ancak hesaplayamadıkları bir şey vardı Türk Milleti bir avuç çapulcuya ne vatanını ne de iradesini teslim etmezdi. “Ecdadımızın Çanakkale’de yokluk içerisinde batıla karşı verdiği mücadelede olduğu gibi vatanını canından aziz bilen bu kahraman millet; yaşlısıyla genciyle tanklara, uçaklara, sivillere atılan mermilere canıyla siper oldu" ifadelerine yer verdi.

“KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK”

Vali Ümit, Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirterek açıklamasında şunları kaydetti:

“Evladını beşikte bırakıp cepheye koşan Nene Hatun’dan aldığı ilhamla analar, çocuklarıyla helalleşip inançla, iman gücüyle ölümü gözünde öldürerek hiç düşünmeden şehadete koştu. İşte böylesine bir kahramanlık destanıyla Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini, demokrasimize ve halk iradesine sahip çıkacağımızı, bayrağımızın inmeyeceğini, ezanımızın dinmeyeceğini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilelebet payidar kalacağını tüm dünyaya bir kez daha haykırdık.”

1 yorum yapılmış
  • lhan
    16 Temmuz 2021 • 06:27
    Allah o günleri bir daha yaşatmasın inşallah böyle bir kalkışma olmaz hepimiz o gece cadde ve sokaklarda tek bir amaç vardı vatana sahip çıkmak
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.