VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALLAR'DAN ÖZCAN'A SERT CEVAP

13 Temmuz 2021

.........................

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile AK Partili Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar arasında gerginlik tırmanıyor. Allar, Tanju Özcan için, “HDP’nin destekleri ile seçimleri kazanan Sayın Özcan’a naçizane tavsiyem Bolu Halkının 2019’da vermiş olduğu mesajı iyi okuması ve ona göre çalışmasıdır” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar için, “Allar beni çöp konusunda sattı. Hiçbir gerekçesi de yok. Ordu’ya gittik. ‘Düzce’nin çöplerini Bolu’ya almayla ilgili Düzce Belediyesi’nin talebi var’ dedim.  ‘Görüşeyim mi? Arkamda mısın?’ dedim. ‘Arkandayım, görüş’ dedi. Ondan sonra kıvırdım’ diyor. Buna Ordu Belediye Başkanı şahit” sözlerine Başkan Allar çok sert yanıt verdi.

“SÖZLERİNİ TUTAMAMANIN EZİKLİĞİNİ YAŞIYOR”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçimlerde verdiği sözleri tutamamanın ezikliğini yaşadığını belirten Mustafa Allar, “Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu gündemini hizmet ve yatırımlarla dolduramadığından 2019 yerel seçimlerinde Gerede Belediye Başkanı olarak yüzde kaç oy aldığımı gündeme taşıyarak Bolu halkına cevap verememenin, seçimlerde verdiği sözleri tutamamanın ezikliğini yaşıyor. Verdiğim cevaplar anlaşılan Sayın Özcan’a çok dokunmuş ki kendisi de yeni açıklamasında ‘Allar dengemi bozuyor’ diyor. Sayın Özcan verdiğim rahatsızlıktan ötürü sizden özür diliyorum. Daha çok rahatsız olacaksınız bunu da şimdiden hatırlatayım” dedi. 

“TANJU ÖZCAN BENİ KUTLASA NE KUTLAMASA NE”

“Geçtiğimiz günlerdeki iddialarını ispatlayamadığına göre kendisi benim için artık müfteridir. Sadece doğru demekle söyledikleri doğru olmuyor. Benim oy oranlarım üzerinden siyaset yaparak prim yapmaya mı çalışıyor bunu da anlayabilmiş değilim. Beni Gerede halkı seçti, Tanju Özcan beni kutlasa ne kutlamasa ne. Dünyanın her yerinde yerel seçimler genel seçimlerden farklı geçer. Türkiye’nin tartışmasız lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. İlçemizde Yüzde 90’ları aşan oy alması bizim için onurdur, gururdur. Cumhur İttifakı olarak biz Gerede’de yerel seçimlere ayrı ayrı girdik. Cumhur İttifakı olarak oy oranlarımız %94’lerde. Acaba Millet İttifakının oy oranlarına baktınız mı hiç?  CHP olarak aday bile çıkaramadığınız Gerede İlçesinin seçim sonuçlarına göre Millet İttifakının oyu sadece yüzde üç virgül kırk iki” ifadelerini kullandı.

“SEN NE İŞ YAPIYORSUN?”

“HDP’nin destekleri ile seçimleri kazanan Sayın Özcan’a naçizane tavsiyem Bolu halkının 2019’da vermiş olduğu mesajı iyi okuması ve ona göre çalışmasıdır. Millet Bahçesini, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapıyor, kanalını Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü yapıyor, sen ne iş yapıyorsun?  Şehir Hastanesi yapılsın diye tahsis edilen alanı parselleyip satmayı biliyorsun. 2024 çok uzak değil, zaman hızla akıp gitmekte. Ayrıca, benim aldığım % 47 oyu beğenmeyen Sayın Özcan 2011 seçimlerinde %20 ile 2015 yılında yapılan 1 Kasım seçimlerinde de 1000 oy gibi az bir farkla kıl payı Milletvekili olabildiğini de çabuk unutmuş. Madem böyle yüksek oy oranlarıyla seçilemeyenlerin mazbata almaması gerekiyor keşke kendisi 2011’de, 2015’te bize örnek olsaydı. Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan’ın, üzerinden yaklaşık 2.5 sene geçmiş seçim sonuçları üzerinden polemik yapması karşısında kendisine şu soruyu sormak istiyorum “Bu kadar mı zor durumdasın Sayın Başkan?.”

Kaynak: Sefa Günay - Takip Gazetesi

11 yorum yapılmış
  • cihangir
    13 Temmuz 2021 • 13:02
    makamlar ağlama değil iş yapma yeridir,,,anlayana,,,
  • BOLULU
    13 Temmuz 2021 • 14:37
    OLAY OLAY OLAY...
  • AliNazifKaragl
    13 Temmuz 2021 • 15:35
    Adam resmen Bolu'da hdpliler kazandırdı diyor. Bunların işi gücü iftira fitne fesat. Biz ak partili seçmenler de tanjuyu destekledik allar efendi boş yapma hadi. Tanjunun hdp ile işi olmaz onu siz daha iyi bilirsiniz mektup okutur TRT'ye öcalanı çıkarır megri megri diye ağlarsınız
  • Samalam
    13 Temmuz 2021 • 16:51
    Sırf çamur için saçmalamış
  • Bolulu
    13 Temmuz 2021 • 21:59
    Biz Bolulular olarak Tanju başkanın yanındayız Mustafa bey bunu böyle bilin.Hala sizin bıraktığınız borçları ödüyor.Yaptığı hizmetten ve çalışmalardan herkes memnun.Bitirdik dediğiniz altyapı ortada çalışmalarda ortada.Bahçelievler ve İhsaniye mah çalışması neden yapılıyor.Üst yapı parklar biyolojik arıtma tesisi ve diğerleri kim yapıyor bunları sizmi.Güldürmeyin bizi.
  • cumhurhalk
    13 Temmuz 2021 • 22:16
    hemde ne zor durumda ilk seçimde kaybedecek sonra pislikleri ortaya bir bir çıkacak bizler biliyor sabırla bekliyoruz bir dahada oy moy alamaz işi bitti bunu kendiside söylüyor zaten.
  • Kulturlu
    13 Temmuz 2021 • 23:39
    Kim ağlıyor görüyoruz.ANLAYANA.
  • hdp
    14 Temmuz 2021 • 00:53
    Bolu'dan CHP'ye, hdp oyu çıkmaz, Bolu'da hdp ile seçim de kazanılmaz, başkan saçmalamış, Bolu'yu İstanbul Büyük Şehir Belediyesiyle bir tutmak olsa olsa cahilliktir.
  • objektif
    14 Temmuz 2021 • 02:26
    sayın tanju özcan milletvekiliyken iyiydi o ayrı ama belediye başkanlığını yapamıyor gibi duruyor
  • Ali
    14 Temmuz 2021 • 16:54
    Başkan sözlerini tutmadı
  • ABANT
    5 Ağustos 2021 • 10:00
    Tanju ÖZCAN Başkan Türkiye'nin gururu...Örnek alınsın lütfen.2024 seçimlerine yer yapmayın Sayın Abdullah ALLAR. Artık sona geldiniz bitti saltanat. Uyuyanlar uyandı artık. Ülkemiz mülteci kampına döndü artık.Kendi ülkemizde yabancı olduk. 15 BİN Nüfuslu gerede de Afkan SURİYELİ dolmuş.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.