VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUSTAFA ALLAR'DAN TANJU ÖZCAN'A CEVAP

8 Temmuz 2021

...............................................................

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, çöp konusunda kendisini sattığı ve başıboş köpekleri de Yeniçağa’ya bıraktığını iddia eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a cevap vererek, “Belediye Başkanı Tanju Özcan hangi ruh halinde ise konuları ve tarihleri birbirine karıştırmaktadır. Bende kendisine sormak istiyorum. Niye sadece benimle istişare etmiş?” dedi. 

AK Parti’li Allar, Başkan Özcan’ın kendisine yönelik  “Allar beni çöp konusunda sattı. Hiçbir gerekçesi de yok. Ordu’ya gittik. ‘Düzce’nin çöplerini Bolu’ya almayla ilgili Düzce Belediyesinin talebi var’ dedim.  ‘Görüşeyim mi? Arkamda mısın?’ dedim. ‘Arkandayım, görüş’ dedi. Ondan sonra kıvırdım diyor. Buna Ordu Belediye Başkanı şahit” şeklindeki iddialarına yazılı açıklama ile cevap verdi. BEKAP toplantısı öncesi Özcan ile görüştüğünü kaydeden Allar, “Düzce’den çöpün alınması hususunda BEKAB Toplantısı öncesinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan benimle istişare etti. İstişare neticesinde Düzce’nin çöpünün alınması hususunda kendisine olumlu görüş bildirdim. Ancak toplantıya girdikten sonra Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan toplantıda bulunanların tamamının olumlu oy vermesi halinde “kendisinin buna rıza göstereceğini” toplantıda beyan etti. Toplantıdan oybirliği ile karar çıkmadığı için Düzce’nin çöpünün alınması düşüncesi akamete uğradı. Konunun benimle hiçbir alakası yoktur.  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyaretimiz sırasında BEKAB Başkanı bendim. Kendisinin iddia ettiği konu bu ziyaretten önce yaşandı. Bahsettiği konunun Ordu’da bu şekilde yaşanmış olması olayların kronolojik sıralamasına uygun değil. Belediye Başkanı Tanju Özcan hangi ruh halinde ise konuları ve tarihleri birbirine karıştırmaktadır. Bende kendisine sormak istiyorum. Niye sadece benimle istişare etmiş? Diğer Belediye Başkanlarımızla niye istişare etmemiş. BEKAB sadece benden mi müteşekkil? Takdiri Bolu halkına bırakıyorum." dedi.

ALLAR’DAN SERT KÖPEK TEPKİSİ

Başkan Özcan’ın Gerede’de bulunan başıboş köpeklerin ilçe belediye ekipleri tarafından Yeniçağa’ya bırakıldığına ilişkin iddialara da cevap veren Allar, “Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı attığı iftirayı ispatlamaya davet ediyorum. Eğer ispat etmezse kendisini müfteri ilan ediyorum. Bu konuyu BEKAB toplantısında dile getirdiğinde toplantıda bulunmayan Yeniçağa Belediye Başkanımızı aradım ve dedim ki “Başkanım Tanju Bey böyle böyle diyor sen bu konuda böyle bir şey dedin mi” Recai Çağlar Başkanımızda “Ben böyle bir beyanda bulunmadım” dedi. Toplantıda ki herkes bu diyaloğa şahittir. Tanju Bey’in Yeniçağa adına kalkıp tekrar böyle bir açıklama yapması ayrı bir garabettir. Yeniçağa Belediyemizin böyle bir rahatsızlığı olsa bizi arar, iletir, kendilerini doğru bir şekilde bilgilendiririz.” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • Garipbirkyl
    8 Temmuz 2021 • 07:00
    Maşaallah Tanju Başkan bolunun belediye hizmetlerini hallettin sıra Düzce 'nin çöp işine geldi kendi işine bak
  • Beyza
    9 Temmuz 2021 • 00:21
    Biz geredeli olarak baskanimizdan memnunuz
  • ppolat
    9 Temmuz 2021 • 09:30
    Gerede Ankarayi arkasina almis Bolu ya yukleniyor.Yakinda il yapilir duzce misali.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.