VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"YAPTIKLARIMIZI İNSANLARIN GÖZÜNE SOKMUYORUZ"

29 Haziran 2021

.....................................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, hem parti içerisinde hem de parti dışında kavga edecek lükslerinin olmadığını dile getirerek, Bolu adına, millet adına çalışmaktan ve birlik olmaktan gayri düşüncelerinin olmadığını dile getirdi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner Havadis Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Bolu’yu seven ve bu şehrin dertleriyle dertlenen her kim varsa bizim gönlümüzde kapımızda ona sonuna kadar açıktır. Yerel seçimlerde sadece Bolu Belediyesini kaybettik, Bolu’yu kaybetmedik. Bolu’ya faydalı olma niyetindeyiz. Eserler bırakma niyetindeyiz. Bu düşüncelerle yola çıkan 40 tane Bolu sevdalısı yönetim kurulu üyelerimle Bolu siyasetinde yeni bir sayfa açma niyetindeyiz. Bunu başarabileceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“HALKIMIZIN TERCİHLERİNE SAYGI DUYDUK”

Güner; “Biz hiçbir zaman halka rağmen siyaset yapmadık. Bu Ak Parti felsefesine uymaz. Bu millet AK Partide kendini buldu. Yani AK Parti milletin içinden gelerek iktidar oldu ve 19 yıldır aynı başarıyla devam ediyor. Halkın içinden gelen bir parti asla halka rağmen siyaset üretmez. Yerel seçimlerde halkımızın tercihine saygı duyduk. Belediye Başkanı Tanju Bey’den de beklentimiz budur. Halka rağmen iş yapmasın, bu şehrin insanına, değerlerine, inançlarına saygı duysun. Bolu’nun huzurunu bozmasın. Biz hatalarımızı tüm teşkilatlar olarak önce kendi içimizde sonrasında da vatandaşa sorarak yol haritamızı belirliyoruz. Vatandaşımızın isteklerine göre bir yol çizeceğiz” dedi.

“NAZAR DEĞER DİYE KORKUYORUM”

Güner, “Aslında söylemekten çekiniyorum. Nazar değer diye korkuyorum. Hem Milletvekillerimizle hem de Bakan yardımcımız Fatih Metin’le güzel bir uyum içerisindeyiz. Bunun meyvelerini Bolu olarak alacağız. Baktığınızda Tekke Barajı olsun, Seben havzası sulama projesi olsun sadece Bolu adına değil Türkiye adına büyük yatırımlardır. Fatih Bey’in de destekleriyle çok hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Bunun yanında Millet bahçesi, Olimpik Yüzme Havuzu, Milli Eğitimde yapılan yatırımlar, sağlıkta da öyle pandemi sürecine rağmen Bolu’da bunların yapılması başarıdır. Biz yaptıklarımızı insanların gözüne sokmuyoruz. Kaldırım taşı döşedik, kavşak yaptık diye ortalığı birbirine katmıyoruz. Kimi bir çiçek diker mutlu olur kimi barajlar yapar, tesisler inşa eder ama daha fazla ne yapabilirim diye düşünür” kelimelerini kullandı.

5 yorum yapılmış
  • Adalet
    29 Haziran 2021 • 09:03
    Sayın il başkanım başarılarınızın devamını dilerim. Inşaallah belediyeyi tekrar alır ve il başkanlığı 'ndan ve beleiyeden icraat yapmayanlari genel mekeze yazılı olarak bildirerek görevden alırsınız tanju başkan cumhurbaşkanının iradesine ve milletin iradesine saygıduyuyorum dedi 31 mart tan beri yapılan şey hemen hemen çok az hep millete yapılan Algı icraat çok az keşke Alaaddin yılmaz aday gösterilip kazansaydı belediyedeki çürük icraat yapmayanlari
  • Tarafl
    29 Haziran 2021 • 12:48
    Güya Gelecek Partisini kötülüyor geçen ki yardım muhabbeti üzerinden.Ama yemezler :D
  • Vatansever
    30 Haziran 2021 • 05:21
    Pardon da ne yapztınız ?
  • Faruk
    1 Temmuz 2021 • 07:02
    Demiştik Bolu'da 31= Marttan sonra herşey çok güzel olacak diye ortada başarı varsa Tanju Özcan'ın dir her şeyde olduğu gibi Bolu'da muhalefet yapmaktada başarılı değilsiniz nazar değmez korkmayın sayın başkanım
  • SERDAR
    1 Temmuz 2021 • 13:08
    İl başkanın nezninde doğalgaza ve elektriğe gelen zamları protesto ediyorum. Bu millet doğalgaz keşfi müjdeleri ile umutlanırken pandemi ve ekonomik krizde ayakta kalmaya çalışırken yıllık enflasyon kadar zamlar bir kere de yapılıyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.