VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA DEPREM...

21 Haziran 2021

..................

Bolu’nun Göynük ilçesi Kayalıdere Köyü’nde saat 13.39’da 1,9 büyüklüğünde 28,3 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Deprem Araştırmacısı Ahmet Yakut, geçtiğimiz günlerde Mudurnu veri istasyonunda yükseliş yaşandığını ifade etmişti. 

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, Bolu’nun Göynük ilçesi Kayalıdere Köyü’nde saat 13.39’da 1,9 şbüyüklüğünde 28.3 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

AHMET YAKUT UYARMIŞTI

Yaptığı analizlerle birçok depremi önceden bilen Deprem Araştırmacısı Ahmet Yakut geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Bolu’nun Mudurnu ilçesindeki veri istasyonunda 14 Haziran'da yükseliş yaşandığını açıklamıştı.

2 yorum yapılmış
  • Esnaf
    21 Haziran 2021 • 07:52
    Asil büyük bolu depremi olmadı zaten bu beklenen olağan bir durum ama bir belgeselde izlemiştim adamın biri dağa çıkıyor bitkilerden toprak renginden yeşilin tonundan önümüzdeki yılın tahmini yapıyor ve %100 başarılı sonuç veriyor deprem yağmur vs herseyi biliyor böyle bir metod öğrenmek lazım koca karı metodu ama işe yarıyor
  • Kalphasan
    22 Haziran 2021 • 08:13
    Tek çare evleri zemine göre beton dozajı C 25-30 yeni burgulu Demir yüksek olmayan uygun binaları tercih edin debremciler çoğu hikaye Silivri K Çekmece 20 yıldır nutuk atarlarken İzmir şimdide şehrin içinden geçen Adı sanı anılmayan Kartal ben dememiştim diyen de çıkmadı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.