VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÖPEKLER BUZAĞIYI TELEF ETTİ, VATANDAŞ İSYAN ETTİ

21 Haziran 2021

.................

Haber: Mutlu YUCA

Bolu’nun Karacasu beldesinde başıboş köpeklerin saldırdığı buzağı telef oldu. Hayvanın sahibi Ertuğrul Tosun, buzağının başında “Kuzucuğumu parçaladılar” diyerek isyan etti. Başı boş gezen köpekler vatandaşların korkulu rüyası oldu. .

Karacasu beldesinde son günlerde başıboş gezen köpekler vatandaşları tedirgin etti. Beldede çocuklara saldıran köpekler son olarak buzağıya saldırdı.  Ertuğrul Tosun’a ait buzağı köpeklerin saldırısıyla telef oldu. Hayvanını yerde can çekişirken gören Tosun, “Bu başıboş köpeklerin Allah belasını versin. Kuzucuğumu parçaladılar. Yavrum benim. Bu köpekler yarın bir gün insanlara da saldırır.” diyerek isyan etti. Tosun, belediye ekiplerine de köpeklerle ilgili bir çalışma yapmamasına tepki gösterdi.

Sokak köpeklerinin gruplar halinde gezerek belde sakinlerine korkulu anlar yaşatmasına rağmen belediye ekiplerinin bir çalışma yapmaması vatandaşların tepkilerine neden oldu. Vatandaşlar beldedeki başıboş köpeklerin bir an önce toplanarak barınağa götürülmesini istedi.

1 yorum yapılmış
  • Aydn
    22 Haziran 2021 • 13:32
    Kamu..Belediye..vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak zorunda.. Belediye zararı ödesin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.