VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN'DEN TARIM ALANINDA ÖNEMLİ ZİYARET

11 Haziran 2021

...........................................

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin Azerbaycan’a ziyarette bulundu. Ülkemizle Azerbaycan’ın Tarım ilişkilerini geliştirmek isteyen Metin, “Tarım alanında Türkiye-Azerbaycan ilişkilerini ve iş birliğini arttırmak adına Tarım Bakanı Sn. İnam Kerimov ile bir araya geldik” dedi.

Tarım sektöründe Türkiye ve Azerbaycan arasındaki ilişkileri geliştirmek üzere Azerbaycan’a giden Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin, birtakım ziyaretler gerçekleştirdi. Azerbaycan, Karabağ zaferinin ardından farklı alanlarda da önemli çalışmalar yapıyor. Tarım sektörü de bu alanlardan biri. Bu kapsamda Türkiye ve Azerbaycan’nın tarım sektöründe yapılabileceği çalışmaları görüşmek adına Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Azerbaycan’a giderek ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Bakan Yardımcısı Metin, Tarım Bakanı İnam Kerimov ve mevkiidaşı İlhama Gadimova ile bir araya geldi. Görüşmede yine Türkiye ve Azerbaycan arasındaki ilişkilerin nasıl gelişeceği görüşüldü.

ZİYARETİN AMACI İŞ BİRLİĞİNİ ARTTIRMAK

Bakan Yardımcısı Metin çalışmaları kapsamında, Azerbaycan Tarım Bakanı İnam Kerimov ev sahipliğinde, Bakü’de gerçekleşen Caspian Negro InterFood tarım fuarına katıldı. Daha sonrasında Tarım Bakanı İnam Kerimov ile bir toplantı gerçekleştiren Metin, “Tarım alanında Türkiye-Azerbaycan ilişkilerini ve iş birliğini arttırmak adına Tarım Bakanı Sn. İnam Kerimov ile bir araya geldik” dedi.

  • FATİH METİN'DEN TARIM ALANINDA ÖNEMLİ ZİYARET
  • FATİH METİN'DEN TARIM ALANINDA ÖNEMLİ ZİYARET
  • FATİH METİN'DEN TARIM ALANINDA ÖNEMLİ ZİYARET
  • FATİH METİN'DEN TARIM ALANINDA ÖNEMLİ ZİYARET
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.