VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AŞILANACAK YENİ GRUPLAR BELLİ OLDU

9 Haziran 2021

...............................

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, üniversitelerdeki öğretim üyelerinin, personellerin, öğrencilerin, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin aşılanmasına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, aşılanmaya başlanacak grupları da açıkladı.

“ÜNİVERSİTE PERSONELLERİNİN AŞILANMASINA BAŞLIYORUZ”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yüz yüze eğitime geçilebilmesi için gerekli olan meslek gruplarının aşılanacağını belirterek, “Bir meslek grubu daha aşı programında yerini alıyor. Üniversitelerimizin Eylül’de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da başlıyoruz. Bu güce güvenin” dedi.

13 EYLÜLDEN ÖNCE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ DE AŞILANACAK

Bir vatandaşın sorusuna yanıt vererek üniversite öğrencilerinin aşılanmasıyla ilgili konuşan Koca, “13 Eylülden önce üniversite öğrencilerimiz de aşılarını olacak. Artık salgın ülkemizin gündeminden çıkacak. Siz de destek olun” şeklinde konuştu.

“ÜLKEMİZİ SALGIN GÜNDEMİNDEN ÇIKARACAĞIZ”

Son olarak yeni bir grubun daha aşılanacağını duyuran Fahrettin Koca, “Aşı programımızda bir grubun daha aşılanmasına başlıyoruz. Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Bu güce güvenin” kelimelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • Mderris
    9 Haziran 2021 • 09:54
    Aşı ile bitmiyor. Halkın destek vermesi gerekiyor.Temennimiz kurban bayramına kadar bitmesi şayet bitmez ise bayram için şehir dışı tatil ve ziyaretler yasaklanmalı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.