VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖLCÜK BOLUSPOR’A GEÇİYOR

8 Haziran 2021

.............................

Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat Gölcük kapı gelirlerinin Boluspor’a verilmesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede “Başkan Tanju Özcan Boluspor için bizden fazla çalışıyor” dedi.

Gölcük kapı gelirlerinin Boluspor’a verilmesinin ardından ilk olarak TV Bolu’ya açıklama yapan Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür ederek şu değerlendirmeleri yaptı:

Bende haberi gazetelerden duydum. Boluspor için yapılan her katkı Bolu markasını yukarıya taşımak içindir. Bizim kendimize yönelik bir talebimiz yok ve hiçbir zaman olmadı. Belediye Başkanımız Boluspor’a kaynak kazandırmak için var gücüyle çabalıyor. Başkan Tanju Özcan Boluspor’a değer katmak için bizden daha fazla mesai harcıyor. Kendisine Boluspor adına teşekkür ediyoruz. Kendisi de sağ olsun bize çok güveniyor. Boluspor için gece gündüz çalıştığımızdan şüphesi yok. Boluspor’un bir kuruşunu dahi heba etmeyeceğimizi çok iyi biliyor. Boluspor için çaba gösteren başta Bolu halkı olmak üzere Sayın Valimiz Ahmet Ümit’e, Milletvekillerimiz Arzu Aydın, Fehmi Küpçü’ye , Bakan Yardımcımız Fatih Metin’e ve Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a çok teşekkür ediyoruz.

3 yorum yapılmış
  • Garipbirkyl
    8 Haziran 2021 • 03:29
    Kimin malını kime hangi hakla veriyorsun
  • Bolulu
    8 Haziran 2021 • 04:14
    Yanlış yönetim ve fakir fukaranın, vatanın geliri bir kaç futbolcu için mi harcanacak onlar rahat etsin diye. Bu mu adalet? Bu mu hakkaniyet?
  • Kesnerli
    8 Haziran 2021 • 10:10
    Sayın başkan kendi cebinden istediğin kadar mal, mülk ve para verebilirsin. Bolu halkına hiç bir katkısı olmayan aksine hep zararı olan 15-20 topcuyu finanse etmek için Bolu halkına ait bir geliri ne hakla veriyorsun. Anlaşılan sende sisteme uyum sağlıyorsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.