VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOLANDIRICILARIN YENİ OYUNU

3 Haziran 2021

..............................................

Dolandırıcıların İŞ-KUR kimliğini kullanarak vatandaşları bazı vaatlerle kandırdığını söyleyen yetkililer, son günlerde artan dolandırıcılık olayları ile ilgili uyarılarda bulundu.

İlimizde son günlerde dolandırıcıların yeni taktiği İŞKUR oldu. İŞKUR’dan aradığını belirten dolandırıcılar vatandaşlardan yurtdışına götürme bahanesiyle para talep etmeye başladı. Artan şikayetler üzerine Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü vatandaşları uyardı.

“YURT DIŞINA İŞÇİ GÖTÜRMEK VAADİYLE KANDIRIYORLAR”

İŞKUR İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Son zamanlarda alınan ihbar ve şikâyetlerden: vatandaşlarımızı telefonla arayan bazı kişilerin İŞKUR kurumsal kimliğini ve ilimizde faaliyet gösteren bir kısım firmaların adını kullanarak; İŞKUR’dan aradığını, yurt dışına işçi götürmek üzere aracılık faaliyeti yürüttüğünü iddia ederek para isteği tespit edilmiştir. Bu şahısların Kurumumuzla hiçbir ilgisi ve bağlantısı bulunmamaktadır. Ayrıca Kurumumuz yurtiçinde yâda yurtdışında işe yerleştirme işlemleri için vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret talep etmemektedir.  Vatandaşlarımızın bu maksatla yapılan telefon aramalarına hiçbir şekilde itibar etmemelerini ve kesinlikle herhangi bir ödeme yapmamalarını önemle rica ederiz.”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.