VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA KAYBOLAN ADAM ARANIYOR

21 Mayıs 2021

....................................................

Bolu’da yakınlarının yanına geldiği Gövem köyünden akşam saatlerinde bazı yakınları ile helalleştikten sonra evden çıkıp geri dönmeyen 57 yaşındaki Murat Ulaş’ın bulunması için arama kurtarma ekipleri çalışma başlattı.

Olay, akşam saatlerinde Bolu merkeze bağlı Gövem köyünde meydana geldi. Dün, Bolu’daki evinden Gövem  köyündeki yakınlarına giden Ulaş, akşam saatlerinde bazı akrabalarıyla helalleştikten sonra evden çıktı. Ulaş’ın geç saatlere kadar eve dönmemesi üzerine köylüler ormanlık alanda arama çalışması yaptı.Ulaş’ın bulunamaması üzerine Jandarma Arama Kurtarma ve AFAD ekipleri köye giderek arama çalışması başlattı. Ekipler ormanlık alanda dürbün ve ses sistemine sahip drone ile Ulaş’ı bulmak için başlattıkları arama çalışmalarına devam ediyorlar. 

YAKINLARI İLE HELALLEŞTİ

Gövem köyü muhtarı Uğur Özcan, Ulaş’ın dün köye yakınlarının yanına gezmeye geldiğini söyleyerek, “Akşam saatlerinde çıktıktan sonra eve dönmedi. Biz gece saat 03.00’e kadar Ulaş’ı bulmak için arama yaptık. 3-4 ay önce kendisine alzaymır teşhisi konulmuş. Sabah saatlerinde de ekipler gelerek arama çalışması başlattılar. Bazı yakınları ile helalleştiğini öğrendik”  dedi.

  • BOLU'DA KAYBOLAN ADAM ARANIYOR
  • BOLU'DA KAYBOLAN ADAM ARANIYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.