VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ AHMET ÜMİT UYARDI

12 Mayıs 2021

..........................................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Ramazan Bayramı'nda Kovid-19 tedbirlerini elden bırakmama çağrısında bulunarak, hiçbir şekilde ev ziyaretlerine ve bayramlaşmaya müsamaha gösterilmeyeceğini bildirdi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Ramazan Bayramı'nda Kovid-19 tedbirlerini elden bırakmama çağrısında bulunarak, hiçbir şekilde ev ziyaretlerine ve bayramlaşmaya müsamaha gösterilmeyeceğini bildirdi. Vali Ümit, arife dolayısıyla Bolu Garnizon Şehitliği'nde gerçekleştirilen ziyaretinin ardından gazetecilere "tam kapanma" sürecini değerlendirerek, Ramazan Bayramı'nda alınan tedbirler hakkında bilgi verdi.

“BAYRAM GELDİ BİR KEREDEN BİR ŞEY OLMAZ DEMEYİN”

Tam kapanma sürecinin yansımalarından bahseden Ümit, "İlimiz itibarıyla etkili bir tedbir olduğunu düşünüyorum çünkü ciddi vaka düşüşleri oldu. Beklediğimiz bir düşüş oldu. Ancak hedefimiz, bu düşüşün sürdürülmesi. Bayramda herkesin tedbirlerden vazgeçmeden hareket etmesi gerekiyor. Bayram geldi bir kereden bir şey olmaz, 'Hadi şunu da ziyaret edelim, hadi buna da gidelim.' şeklinde bir girişime asla girilmesin. Zaten sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor. Denetimler de artırılmış durumda. Bu konuda gereken işlem neyse yapılacaktır. Bu bakımdan hiçbir şekilde bu tedbirleri ihlal etmeyelim. Hiçbir şekilde ev ziyaretlerine ve bayramlaşmaya müsamaha gösterilmeyecek. Burada ceza yazmak mesele değil. Ceza yazmak ne maksattır ne de bir sonuçtur. Esas olan, bu kuralın uygulanmasıdır. Sağlıklı bir gelecek için bayramlaşmaların telefonla yapılmasını tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • Garipbirkyl
    12 Mayıs 2021 • 08:21
    Vali Bey Millet dışarıda Hangi kısıtlama 'dan söz ediyorsunuz Sosyal hayat aynen devam ediyor
  • Bolulu14
    12 Mayıs 2021 • 13:25
    Sayin vali filistin icin toplananlara ceza yok orda virus buslasmaz dimi banka da mesala faprikada mesala buralar da virus bulas maz dimi siz bu dediklerinize bunlar da olurken inaniyomusunuz allah aşkına tam.kapanma ve aşı yapancı turist döviz icin halk icin diyil halk bunu gördü hükümet politikasi yanlis ama malesef devlet idarecileri de bu kervanda devlet bakidir ve hükümetler degisir sayın valim egemenlik kayıtsız şart sız miletindir
  • Ersoy
    13 Mayıs 2021 • 03:15
    Dodurga cıngan mahallesini görmemişler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.