VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MEDYAYA YANSIYAN O YOL ASFALTLANACAK

23 Nisan 2021

.............................................

Bolu'nun Gerede ilçesinde çukurlarla dolu Ahmetler, Aydınlar ve Yakakaya köy yollarının medyaya yansımasının ardından AK Parti Bolu İl Başkanlığından yapılan açıklamada üç köyün yolunun kış ayının bitmesinin ardından asfaltlanacağı belirtildi.

Gerede’de  çukurlarla dolu olması nedeniyle köylülerin tepkisine neden olan Ahmetler, Aydınlar ve Yakakaya yollarının içle acısı halinin medyaya yansımasının ardından vatandaşların çağrıda bulunduğu AK Parti’den resmi açıklama geldi.

"YOLUN ALT YAPISI HAZIRLANDI"

AK Parti Bolu İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, üç köyü içerisine alan 15 kilometrelik yolun geçtiğimiz yıl Bolu İl Özel İdaresi tarafından asfaltlama programına alındığı hatırlatılarak, “Kış mevsimi öncesi yapılan çalışmalar neticesinde onlarca kamyon dolgu malzemesi serilerek asfaltlama öncesi yolun alt yapısı hazırlanmıştır. Dolgu malzemesinin zemine oturması ve alt yapının asfaltlamaya uygun hale gelebilmesi için belli bir süre beklenmiştir. Kış ayının bitmesi ve havaların düzelmesi ile birlikte açılacak asfaltlama sezonunda Ahmetler, Aydınlar ve Yakakaya köy yollarının da içinde bulunduğu 15 kilometrelik köy yoluna asfalt serimi gerçekleştirilecektir. “ denildi.

2 yorum yapılmış
  • Ramazanakrolu
    23 Nisan 2021 • 12:12
    Dörtdivan Tekkedere köyü Kartal kaya yolu birleşimini asfaltlanması gerekiyor şu an baraj yapılıyor illa bir siyasininmi gelmesi bekleniyor biz merkeze bağlı köyüz Dörtdivan yolu böldü
  • Halil
    25 Nisan 2021 • 22:16
    Ak parti yol köprü geçit işleri hizmetleri saymakla bitmez konu intikal ettirilmiş sorun çözüme kavuşturulmuş Allah razı olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.