VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SULTANLAR ÇİÇEKLER VE DUALARLA UĞURLANDI

22 Nisan 2021

......................................

Play-off Yarı Finallerinde tek yenilgi alarak Final biletini kapan Bolu Belediyespor şampiyonluk için İzmir'e gitti. Bolunun Sultanlarını BOBES'in önünden Yarenler taraftar grubu ve vatandaşlar coşkuyla uğurladı.

26 Nisan Pazartesi günü başlayacak olan Final karşılaşmaları için yola çıkacak olan Bolu Belediyespor, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Yarenler Taraftar Grubu ve vatandaşlar tarafından coşkuyla uğurlandı.
İzmir Atatürk Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde ilk maçını Edremit Belediye Altınolukspor’a karşı oynayacak olan Bolu Belediyespor’un kaptanı Elif Uzun’a Yarenler Taraftar Grubu tarafından çiçek verildi.
Uğurlamaya katılan Başkan Tanju Özcan, oyuncular ile birlikte tezahüratlara eşlik ederek, şampiyonluk beklediklerini ve şampiyon olacaklarına gönülden inandıklarını dile getirdi.
 
Baş Antrenör Salih Yergin ve Bolu Belediyespor orta oyuncusu Fatma Beyaz ise kupayı alacaklarına sonuna kadar inandıklarını dile getirdi.

“BURAYA KUPAYLA DÖNECEĞİZ”

Bolu Belediyespor Baş Antrenörü Salih Yergin, finallerde iyi takımlara karşı mücadele edeceklerini ifade ederek, “Orada, kendini ispatlamış 4 iyi takımla oynayacağız. Biz de çok iyiyiz, iddialıyız. Çok çalıştı çocuklar. Bolu’nun bu başarıya ihtiyacı var. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve inşallah, buraya kupayla döneceğiz. Bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz. İnşallah onların yüzünü güldüreceğiz” diye konuştu.

“HERKESTEN DUALAR BEKLİYORUZ”

Bolu Belediyespor oyuncusu Fatma Beyaz ise Bolu’ya kupayla dönmek istediklerini belirterek, “Elimizden gelenin en iyisini yaparak bu şehre kupayla dönmek istiyoruz. Bütün amacımız, hedefimiz bu. Herkesten dualar bekliyoruz. Şuana kadar herkesin desteğini hissettik zaten. Orada, bütün mücadelemizi ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.