VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KUMARCILARA CEZA YAĞDI

21 Nisan 2021

............................

Bolu’da polis ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda 15 kişi kumar oynarken suçüstü yakalandı. Polisi görenler ellerindeki iskambil kağıtlarını apartman boşluğuna attı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Tabaklar Mahallesi İzzet Baysal Caddesindeki bir binaya çok sayıda kişinin girdiğini tespit etti. Polis ekipleri tarafından eve düzenlenen operasyonda 15 kişi kumar oynarken suçüstü yakalandı. Karşılarında polis ekiplerini gören şüpheliler ellerindeki iskambil kağıtlarını apartman boşluğuna atarak kendilerini kurtarmaya çalıştı.
Polis ekipleri tarafından 15 kişiye toplamda 31 bin lire para cezası kesildi. Koronavirüs vakalarının zirve yaptığı Bolu’da hala çok sayıda insanın bir araya gelerek tedbirleri hiçe sayarak tehlikeye aldırış etmeden kumar oynaması pes dedirtti.

2 yorum yapılmış
  • Durustol
    21 Nisan 2021 • 12:14
    Yalan haber yapmayin polis evde ne bir kagit buldu nede oyun masasi kalem dahi hic birsey bulamadilar bukadarda insanlari karalamayin size haber olsun da siz ne yazarsasiniz yazin biraz arastirinki oyle yazin kebebcidan yemek almaya gelen iki kisiyi bile herkete sucuyla olaya dagil ediyolar biraz insafli olun
  • Sacmalayin
    22 Nisan 2021 • 09:15
    Gazetenin ismi özgür fakat kafalar ortaçağ sanırım. Size ne kardeşim elalemin kumarından, sağlığından Ufacık Singapur kumardan milyar dolar kazanıyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.