VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KIZILAY'DAN ÇAY ÇORBA İKRAMI

16 Nisan 2021

................................

Türk Kızılay’ı Bolu Şubesi, koronavirüs döneminde güvenlik güçlerine çay ve çorba dağıtımına başlamıştı. Kızılay ramazan ayında da dağıtım faaliyetlerine devam ediyor.

Bolu’da sokağa çıkma yasağının başladığı saatlerde boşalan cadde ve sokakların ardından güvenlik güçleri, kontrol amaçlı sokaklardaki görevlerine devam ediyor. Geceleri boş sokaklarda görevlerini sürdüren güvenlik güçlerini Kızılay yalnız bırakmadı. 5 aydır bu düşünceyle çay çorba dağıtımı yapan Kızılay, Ramazan ayının başlamasıyla beraber dağıtıma devam etti. Kızılay ekipleri, iftar ve sahurda mobil ikram aracı ile ekiplerin görev yaptığı Karacasu Beldesi, Karacaağaç ve Dağkent Mahalleleri ile Anadolu Otoyolu Bolu Batı Gişelerine giderek buralarda görev yapan polis, jandarma ve bekçilere çorba ve çay ikram ediyor.

“RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEĞİZ”

Türk Kızılay’ı Bolu Afet Depo Sorumlusu Tuncay Özay, “Türk Kızılay’ı Bolu Şubesi olarak 5 aydan beri güvenlik güçlerimize çay ve çorba dağıtımına devam ediyoruz. Ramazan ayı boyunca da Allah nasip ederse güvenlik güçlerimize ikramlarımız devam edecek. Bolu’da şu anda 4 noktada görev yapan ekiplere ikram yapıyoruz” dedi.

  • KIZILAY'DAN ÇAY ÇORBA İKRAMI
  • KIZILAY'DAN ÇAY ÇORBA İKRAMI
  • KIZILAY'DAN ÇAY ÇORBA İKRAMI
  • KIZILAY'DAN ÇAY ÇORBA İKRAMI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.