VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REHA ERGİNER MAÇI DEĞERLENDİRDİ

15 Nisan 2021

.......................................

TFF 1. Lig’in 30’uncu haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor -Ümraniyespor karşılaşması konuk takımın 4-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Reha Erginer açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, 4 gün önce deplasmanda mükemmel bir maç kazandıklarını ifade ederek, “Bugün baktık ki tam tersi bir oyun. Tam tersi bir mantalite. İki maç arasında siyahla beyaz kadar fark var. Bugün o maçta ne kadar disiplinli oynadıysak ne kadar coşkulu oynadıysak, ne kadar mücadele ettiysek bu maçta da tam tersini yaptık. Böyle olunca mağlubiyet kaçınılmaz. Bizim için üzücü bir mağlubiyet. O galibiyetten sonra iç sahadaki kötü süreci sonlandırmak istiyorduk. Bunu da başaramadık. Bu da bizim için ayrıca üzücü. Bu şekilde devam ederse her maç zor. Maçı kazanmak için o mücadeleyi yapmanız lazım. Rakipten fazla istemeniz, daha çok koşmanız lazım. İşin arzu, istek, coşku tarafı bir tarafa bir de taktiksel tarafları var. Bu taraf olmayınca öbür tarafı hiç yakalayamıyoruz. Çok üzücü bir skor. Ama böyle gitmemesi lazım. Bizim de oturup her şeyi gözden geçirmemiz şart” dedi.

5 yorum yapılmış
  • Taraftar
    15 Nisan 2021 • 09:06
    Boşuna lütuf yapma herkes maçı seyreti bugün takım çok kötüydü yakın zamanda bileti eline versinler sende rahatla bizde
  • Eref
    15 Nisan 2021 • 22:09
    Son yolcu Akhisar tepki vermeyince orta sıra takımlar hedefsiz maçlar oynar kulüp içi diğer meseleler görüşülür ligde kalındığı için yönetime teşekkür eder bu hocayla ilerde çalışılmaz
  • adilce
    16 Nisan 2021 • 08:51
    futbolun tekniğinden anlamam ama;hoca, senin hiç mi becerin yok,bu takımı rezil rüsvay ediyorsun
  • Kolcan
    17 Nisan 2021 • 02:47
    Normal vatandaş gibi yorum yapıyor sorumlu ücret alıyor gibi davranmıyor insanların morali bozuluyor yöneticiler yenilgi sonrası halk gibi konuş mu dedi veya sözleşmesine mi yazıldı
  • Bolusporlu
    17 Nisan 2021 • 06:55
    Kendi sahamızda başarısız sonuçlar alıyoruz. Nedenini belirlemek için, oyuncuların tamamının toplu olarak uzman nezaretinde psikolojik terapiye ihtiyacı var. Reha hocanın şimdiden takımı gelecek sezon için hazırlaması gerekir. Kim ne derse desin, Reha hoca ile yeni sezona devam etmekte fayda var.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.