VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİNİR BOZAN GÖRÜNTÜLER

15 Nisan 2021

...............................................

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Düzce Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün birlikte yaptığı denetimde ticari amaçla kaçak et kesimi yapan iki ayrı işyerinde yaklaşık 750 kilo kaçak et ile 120 kilo sakatat ele geçirildi. İki kişiye ait olan işyerleri zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

Düzce’nin Ağa Mahallesi’nde meydana gelen olayda Zabıta ekipleri tarafından yapılan rutin kontrollerde, et kesimi yapılan iki ayrı işyerinde kesimhanelerin ruhsat ve kesim belgeleri olmaması nedeniyle işyerleri mühürlendi. Pandemi döneminde uyulması gereken hijyen kontrollerinin yanı sıra Ramazan ayının başlamasıyla birlikte kaçak et kesimlerini engellemek isteyen Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini sıkılaştırdı.
Yapılan kontrollerin ilkinde 260 kilogram kesilmiş kaçak et, diğer işyerinde ise 490 kilogram kesilmiş kaçak et ve 120 kilogram sakatat olduğu tespit etti.  Ekipler, ayrıca bir de kesime hazır canlı hayvanı da kesilmeden önce kurtardı. Tespit edilen kesilmiş etler numune alınmak üzere belediye mezbahanesine götürüldü.
3 yorum yapılmış
  • Dzce
    15 Nisan 2021 • 07:00
    Düzceli ne bekliyorsunuz
  • Meri
    16 Nisan 2021 • 11:33
    Düzce'nin o mahallesinde her türkü pislik var zaten uyusturucu v.b sonuç olarak Düzce yani insanlık arama ne kadar yobaz geri kafalı varsa toplanmış hepsi oraya allah ıslah etsin kim bilir kaç kişiye sattılar
  • Kokoroglu
    18 Nisan 2021 • 06:10
    Duzcede her milleten insan var normaldirmubarek ramazanda kacak etmi kesilir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.