VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BELEDİYESİ'NDEN BİNLERCE EVE SICAK YEMEK

14 Nisan 2021

.............................................

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Ramazan ayı nedeniyle Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı aşevinde, ihtiyaç sahipleri için binlerce aileye iftarlık kumanya dağıtılacağını açıkladı. Özdemir, “Yılın 365 günü, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırıyoruz. Ramazan ayında da vatandaşlarımıza hem sıcak yemek hem de iftar yemeği ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Bolu Belediyesi geçtiğimiz yıl hayırsever vatandaşlarla yapılan iş birliği ile dağıtılan yardımlardan sonra bu yıl da bağışlanacak Ramazan yardımlarını, ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. İhtiyaç sahiplerinin yanı sıra koronavirüs testleri pozitif çıkan ya da temaslı oldukları gerekçesiyle karantinada olan vatandaşlara, bu süre boyunca sıcak yemekler gönderilecek. Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, mesai saatleri içerisinde 444 26 58 numaralı telefonu arayabilir.

“YARDIM YAPMAK İSTEYENLER BİZE ULAŞABİLİR”

Rasim Özdemir, “Yardım yapmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız, belediyemizin herhangi bir birimine söyleyebilir. Biz, nasıl yardım yapılacağı konusunda gerekli yönlendirmeleri yapıyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde, Ramazan kolilerimizi dağıtmaya bugün itibarıyla başlıyoruz. Bolu halkı, bu konuda çok duyarlı. Çok sayıda yardım yapmak isteyen vatandaşımız var. Geçtiğimiz yılın rakamlarına inşallah ulaşırız. O rakamlara ulaşamasak da Bolu’da, ‘yoksulum, ihtiyacım var’ diyen her aileye yardım etmek için çalışmalara başladık” ifadelerini kullandı.

“365 GÜN BİZE ULAŞANLARA SICAK YEMEK ULAŞTIRIYORUZ”

Bu uygulamanın 365 gün yapıldığının altını çizen Özdemir, “Biz zaten yılın 365 günü, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırıyoruz. Daha önce aşevinde yemek veriliyordu ancak pandemi nedeniyle kapattığımız için sıcak yemeklerimizi evlere ulaştırmaya başladık. Yılın 365 günü, bize başvuran ya da tespit ettiğimiz vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Ramazan ayında da yine aynı şekilde, vatandaşlarımıza hem sıcak yemek hem de iftar yemeği ulaştırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

3 yorum yapılmış
  • Hahaha
    14 Nisan 2021 • 02:48
    Korona tedbirleri harika aşçının maskesi niye yarım yamalak aceba
  • Hahahasanadiyorum
    14 Nisan 2021 • 04:54
    Sen evde yemek yaparken maske eldiven kullanıyormusunda millete laf ediyorsun
  • Coronatmboluya
    17 Nisan 2021 • 12:59
    Şimdi bu aşçı arkadas covit se o binlerce eve yazık... Bir iyilik yaparken bin kötülük yapılıyor... Pandemi kontrolleri sıkılaştırılmalıdır diyeceğim ama adam fotoğraf çekilirken bile düzelteyim maske mi dememiş
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.