VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAYRAM SONUNA KADAR KAPALI KALACAKLAR

13 Nisan 2021

...................................

Ramazan ayında başlayan kısmi kapanma kararıyla birlikte Düğün, nişan, kına, nikah, genel kurul ve toplantılar ile kapalı alanlarda yapılan etkinliklerin tamamı bayram sonrasına kadar ertelendi.

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısının ardından yeni tedbirleri açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeme içme hizmeti veren kafe, kıraathane, lokal, çay bahçesi, spor salonu, benzeri mekanların faaliyetlerine bayram sonuna kadar ara verileceğini söyledi. Erdoğan, “Lokanta ve benzeri işletmeler ramazan boyunca sadece belirlenen saatlerde paket ve gel-al hizmetiyle çalışmalarını yürütecektir. Konaklama tesisleri ile evlerde toplu iftar ve benzeri organizasyonlar gerçekleştirilemeyecek. Oteller, sadece kendi müşterileriyle sınırlandırılmış şekilde hizmet verebilecek, sahte rezervasyon ve benzeri hilelere göz yumulmayacak” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, düğün ve nişan gibi etkinliklerinde ertelendiğini ifade ederek, “Düğün, nişan, kına, nikah, genel kurul ve toplantılar ile kapalı alanlarda yapılan etkinliklerin tamamı bayram sonrasına kadar ertelendi." diye konuştu.

3 yorum yapılmış
  • Ali
    13 Nisan 2021 • 12:52
    Açık
  • Yanlzkurt
    13 Nisan 2021 • 10:11
    Yol üstü tesisler ne olucak acaba
  • Bolu
    13 Nisan 2021 • 16:28
    Labelep doldur sonrada halktan bekle
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.