VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“KADERİMİZİ BELİRLEYECEK ÜÇ PUAN ALDIK”

10 Nisan 2021

.............................

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, ligdeki kaderlerini belirleyecek önemli bir üç puan aldıklarını belirterek, “Zor bir maç olacağını bekliyorduk. Planlarımızda topu Altay'a bırakmak vardı. Bunu ilk yarıda iyi uyguladık, takım savunmasını çok iyi yaptık.” dedi.

Kırmızı beyazlı takımın Altay karşısında aldığı galibiyet sonrası basın toplantısında konuşan Erginer, maçı değerlendirdi. Çok önemli bir üç puan aldıklarını vurgulayan Erginer, “Zor bir maç olacağını bekliyorduk. Planlarımızda topu Altay'a bırakmak vardı. Bunu ilk yarıda iyi uyguladık, takım savunmasını çok iyi yaptık. İkinci bölgede yapacağımız baskılarla önce pozisyon bulmayı amaçlıyorduk. Golü de öyle bulduk. İkinci yarıda biraz daha galip gelebilme stresiyle Altay'a topu haddinden fazla bıraktık. Genel olarak takım savunmasını fena yapmadık. Zor maç oldu. Bazen 3 puan böyle kazanılmak zorunda. Oyuncularım o mücadeleyi sahaya yansıttılar. Ligin kaderini bizim açımızdan belirleyecek çok önemli bir 3 puan aldık. Altay'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

4 yorum yapılmış
  • Boluluvatanda
    10 Nisan 2021 • 09:34
    Tebrikler hocam. Futbolcular iyi motive edilirse, başarı da sağlanıyor. Size kimse karışmazsa, takım dahada başarılı olur.
  • Boluluyaren
    10 Nisan 2021 • 09:44
    Hocam burak asan oguzhan berber boş bunları seneye hallet
  • NihatErcan
    10 Nisan 2021 • 11:43
    Tebrikler hocam, akıllı oynadık, önemli eksiklere rağmen çok iyi bir galibiyet oldu. Emeğünize sağlık.
  • grek
    11 Nisan 2021 • 12:46
    boluda stayum değişmediği müddetce .kendi sağında başarıyı unutsun.yazık bolu spora şehir dışına adam gibi bir stadyum yapamadılar .bürökratlar .uyuyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.