VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAZIM KARSU'DAN TANJU ÖZCAN'A ELEŞTİRİ

6 Nisan 2021

....................................

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'la ilgili olarak, “Tanju Özcan siyasette hep önde olmak ister. Suyun üzerinde gezmek ister, siyasetin önünde olmak ister. Tanju Özcan, Muharrem İnce'nin ekolünden. Bunları onun gençliğine bağlamak lazım. İlerde az konuşup, çok iş yapmayı tercih eder diye düşünüyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, 'Medya 14 Gazetesi'ne gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özcan'ı eleştiren Karsu, kendisinin il başkanlığı için misyonunu bitirdiğini de belirtti.

"İLERİDE AZ KONUŞUP, ÇOK İŞ YAPMAYI TERCİH EDER DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Kazım Karsu, ulusal basında sözleri ve çalışmaları ile sıkça yer bulan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın siyasette hep önde olmak istediğini ifaderek, “Tanju Özcan, siyasette hep önde olmak ister. Suyun üzerinde gezmek ister, siyasetin önünde olmak ister. Tanju Özcan Bey, Muharrem Bey’in ekolünden. Bunları onun gençliğine bağlamak lazım. İlerde az konuşup, çok iş yapmayı tercih eder diye düşünüyorum" dedi.

 “İL BAŞKANLIĞI İÇİN MİSYONUMU BİTİRDİM”

2022 yılına doğru kongrelerin başlayacağını ve il başkanlığı için aday olmayacağını söyleyen Karsu, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu yılın sonlarına doğru kongreleri başlayacak. Kongrelerin neticesinde delegeler belli olacak. Kadrolar yeniden değişecek. Tarihi tam belli değil. 2022 yılına sarkabilir. Yaşım itibari ile artık miladımı doldurduğumu düşünüyorum. Bir başka talip olan arkadaşa devrederim diye düşünüyorum. Koşullar ne getirir ne götürür bilmiyorum ama misyonumu bitirdim diye düşünüyorum. Hizmetimi belki bitirmedim. Başka yerlerde vatana hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. Bitmez tükenmez borçlarımızı var. Bu ülkeyi bize emanet edenler kanlarıyla canlarıyla ömürlerini hayatlarını riske edip bu ülkeyi kazanmışlar. Biz de onların izinden gitmeyi şiar edindik. Amacımız hizmettir. Buradan bir şey elde etmek değil.” diye konuştu.

 “ERSAN BAŞKAN’IN İSTİFA EDECEK BİR DURUMU YOK”

Geçtiğimiz aylarda istifa eden sonra vazgeçen CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu’nun istifasını değerlendiren Karsu, “Siyasette istifa etmek diye bir şey var. Ama ne zaman istifa edilir, ne zaman istifa edilmez ve niçin istifa edilir? Bence Ersan Başkan’ın istifa edecek gibi bir durumu yoktu zaten. Kızgınlıkla böyle olursa istifa ederim demiş bulundu. Ardından oturduk, konuştuk. Faydalı olabilecek, hizmet edebilecek daha çok şey var, gelecekte yapabilecek çok şey var. İstifa etseydi çıkar özür dilerdi. Öyle bir şey yok. Kazım Konak, çok değerli bir arkadaş. Başka partilerin içerisinde çok değerli arkadaşlarımız var. Siyasetin içinde ne kadar iyi insan varsa hangi partiden olursa olsun istedikleri partide çalışmaları lazım” ifadelerini kullandı. 

5 yorum yapılmış
  • Garipbirkyl
    6 Nisan 2021 • 10:18
    Kazım Karsu yaşı gereği saçmalamış
  • engin
    6 Nisan 2021 • 15:56
    Yaşı gereği tam olgunlukla konuşmuş helal olsun.Algılamak için beyin lazım.
  • sacma
    7 Nisan 2021 • 07:50
    Sayın Karsu gençlere yol vereceğine hala saçmalamaya devam ediyor, Karsu belediye başkan adayı olsaydı yüz oy alacağı bile şüpheliydi. Meyve veren Tanju beyi taşlamak kolay tabi.
  • Lalli
    8 Nisan 2021 • 08:27
    Tebrikler ,cok becerikli oldugunuz asikar
  • Erhankorkmaz
    10 Nisan 2021 • 11:57
    İlerki zamanda tanju incenin partisine geçecek o yüzden böyle saçma sapan konuşuyor birdaki seçimlerde kaybedeceğini kendi biliyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.