VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SUAT GÜNER'DEN EMEKLİ AMİRALLERE SERT TEPKİ

4 Nisan 2021

.........................................

103 emekli amiral tarafından gece saatlerinde, yayınlanan ‘Montrö Sözleşmesi tartışılmasın, Kanal İstanbul Yapılmasın’ şeklinde ifadelerin yer aldığı bildiriye AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner tepki gösterdi. Suat Güner, “milli menfaatlerimize düşman ülke ve unsurlara tek bir kelime dahi etmeyen darbe artıkları, milletimizin oylarıyla 19 yıldır aralıksız iktidarda bulunan seçilmiş AK Parti Hükümetimize gözdağı vermeye kalkışıyor” dedi.

 

“DARBE HEVESLİSİ CUNTACILAR KİRLİ YÜZLERİNİ GÖSTERİYOR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Hükümeti ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ülke çıkarlarını korumak adına bir mücadele yürüttüğünü vurgulayan Suat Güner, “Bu tarihi dönemeçte milli menfaatlerimize düşman ülke ve unsurlara tek bir kelime dahi etmeyen darbe artıkları, milletimizin oylarıyla 19 yıldır aralıksız iktidarda bulunan seçilmiş AK Parti Hükümetimize gözdağı vermeye kalkışıyor. 27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat ve 15 Temmuz kalıntısı darbe heveslisi cuntacılar, kirli yüzlerini belli aralıklarla gösteriyor. Türk tarihinde sivil iktidara göz diken darbeciler milletimizin gönlünde ve mahkeme salonlarında yargılanmışlardır. Son olarak 15 Temmuz’da demokrasiye sahip çıkan halkımız darbeci zihniyete gereken dersi vermiştir. Yüce Türk halkı bugün de yarın da aynı şekilde ipleri dışarıda olan karanlık kafaların emellerine izin vermeyecektir” dedi.

“HERKES İŞİNE BAKSIN”

Daha sonra Güner, “Ne hikmet ki Türkiye, Mavi Vatan’da tehdit ediliyorken sesi çıkmayan, Doğu Akdeniz’deki haklarımız gasp edilmeye çalışılırken ortalıkta gözükmeyen emekli amirallere bir haller olmuş. Bu durum dahi darbeci zihniyetin kimlerden beslendiğini gözler önüne seriyor. Bu ülkenin Ordusu da Hükümeti de Cumhurbaşkanı da görevinin başındadır. Sizlik bir durum yok. Herkes işine baksın” ifadelerini kullandı.

5 yorum yapılmış
  • dervi
    4 Nisan 2021 • 02:56
    cüppeli amiral istemiyoruz , f cemaati gitti s cemaati geldi
  • Ayhan
    4 Nisan 2021 • 11:33
    Tarikatçi amiral olmaz.yönetici olmaz.istemiyoruz.
  • AdemKocaba
    5 Nisan 2021 • 03:55
    Darbe bildirisine imza veren, destek olan kim varsa rütbeleri sökülüp maaşları kesilsin, kimin kemiğini yalayıp uşaklığını yapıyorlarsa oraya sürgün edilsinler.
  • ayasofya
    5 Nisan 2021 • 05:02
    Şeriat isteyen Ayasofya İmamı hakkında bi düşünceniz var mı, şimdi onun ödüllendirir diyanet işleri başkanı yaparsınız
  • sunigndem
    5 Nisan 2021 • 05:05
    Bu amiraller kesin akepeli, bir anda covid başarısızlığı, enflasyon, döviz vurgunları, kayıp döviz rezervi, geçim sıkıntısı, işsizlik unutuldu gitti. Adamın yiyecek ekmeği yok amiraller diyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.